Jó kilátások – Nyit a Kemping

A hétvégén már várja a vendégeket a város egyik legnépszerűbb szálláshelye, a Füred Kemping. A város tulajdonába került kempinget továbbra is a Balatontourist üzemelteti.

Az előfoglalások alapján a tavalyinál is jobb szezon várható a kempingben, nagyon élénk az érdeklődés, a szokásos külföldi foglalások mellett egyre több belföldi turista is szeretné a nyaralását a komplexumban tölteni.
Az itt nyaralók továbbra is sátor helyet, nyaraló-, illetve mobil házat bérelhetnek. A kemping teljes infrastruktúráját felújították, minden vizesblokkban van már meleg víz, a nyaraló házakba új LCD tévék kerültek, korszerűsítették a népszerű vízisí pályát is.

Mint arról korábban már írtunk, a város 2,3 milliárdért megvette a 22 hektáros ingatlant, amely még soha nem volt a város tulajdonában. A térségben példa nélküli az önkormányzat tulajdonszerzése, hiszen a vízparti kempingek magáncégek birtokában vannak.
A Balaton egyik legnépszerűbb kempingje felszámolás alatt állt. Az SCD még 2005-ben az összes megvásárolt kempingjére külön-külön egy önálló céget hozott létre, ezek három évvel ezelőtt felszámolás alá kerültek, négy bank jelzáloga terhelte a füredi ingatlant.

A Füred tévé helyszínen készült videója a képre kattintva látható.

A háromezer férőhelyes kemping a Balaton-part legnagyobb ilyen jellegű üdülőterülete és egyben évről évre a város egyik legkedveltebb szálláshelye. Hét, különböző típusú ház illetve ötféle parcella között lehet itt választani. A kempingben a strandolást az ingyenesen használható csúszda, a homokos partszakasz és a vízi sportolási lehetőségek, köztük is a legnépszerűbbnek számító vízisí egészítik ki. Van teniszpálya és minigolf, lehet kerékpárokat bérelni, a gyerekeknek pedig animátorok gondoskodnak külön programokról. Felnőtt és gyermekmedence, valamint szauna is várja a vendégeket.

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.