Oldal kiválasztása

Új luxushotel a parton

Szerző: | 2015-06-19.

Új, négycsillagos szálloda épül Füreden. A parti részen álló, várhatóan még idén megnyitó Balaton Medhotelben külön egészségügyi illetve wellness részleg működik majd.

A negyven szobás hotelben egy 450 négyzetméteres egészségügyi részleg illetve egy 750 négyzetméteres wellness részleg kap helyet. A szállodában kardiológiai rehabilitáció és ehhez kapcsolódó életmód tanácsadás, valamint esztétikai fogászat és szépészeti beavatkozások zajlanak majd, a wellness részlegben pedig a klasszikustól kicsit eltérő látványelemek és gőz szauna, jakuzzi, fitnesz terem várja a kikapcsolódni vágyókat.
A hotelhez tartozik egy 18 méter átmérőjű külső medence is. A hotel kialakításánál több újszerű megoldást is alkalmaznak, az épület hűtés-fűtés berendezését például a mennyezeti szerkezetbe építik, ami kifinomult légkondicionálást tesz lehetővé, az energiaellátást levegő hőszivattyúk és napkollektorok biztosítják, a lift pedig akár fekvőbeteg szállítására is alkalmas.

– A városban kitörési pont lehet a hosszú távú, egy-két hétre érkező vendégek fogadása, mi erre készülünk. Füred egyik legexkluzívabb hoteljét építjük, igényes környezetet szeretnénk létrehozni, nagyon fontosnak tartom, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk, igazi tartalommal töltsük meg a négycsillagos szállodát. A wellness illetve a gyógy részleget nemcsak a szálló vendégei vehetik igénybe, nyitottak leszünk bárki előtt – mondta a balatonfured. hu kérdésére Rácz Bence ügyvezető.
A Balatonfüreden élő ügyvezető elmondta: szeptember végére készül el a szálló, a nyitásról azonban még nem döntöttek, vagy az idei karácsonyi szezonban vagy tavasszal lesz látogatható a Balaton Medhotel.

A Kent Magyarország Kft. beruházása, a jelentős önerő mellett, közel egymilliárd forint uniós forrással épül a Munkácsy utca- Halász köz találkozásánál egy 3600 négyzetméter alapterületű ingatlanon. Ez a beruházás első üteme, második ütemben egy hasonló adottságú szálló épül majd mellé. A négycsillagos hotel működtetésével 25 új munkahely lesz a városban.

Íme néhány látványterv.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

100 éves a BFC

2024-05-29. 17.00 Balaton Szabadidő Központ

Sporttörténeti kiállítás és könyvbemutató.

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004