Romantika és élmények – Akciók a Margaréta Hotelben

Füredi élménygyűjtés, romantika pároknak, családbarát programok, sétahajózás, új masszázsok, napi jeggyel is látogatható wellness. Új akciók a Margaréta Hotel kínálatában.

A tavaly félmilliárdos beruházás révén új épületszárnnyal és szolgáltatásokkal bővült hotel akciós ajánlatokkal, új programkínálattal, és wellness lehetőségekkel várja a vendégeket. A főszezonban még korlátozott számban igénybe lehet venni a szálloda Nyári szabadság Balatonfüreden csomagját, amely több kedvezményt is tartalmaz.

Tágas, ízlésesen berendezett új szobáival, minőségi ételkínálatával, a többféle szaunát, pezsgőfürdőt, gyerekmedencét és még játszósarkot is kínáló galériás wellnessrészlegével, családbarát szolgáltatásaival, masszázs lehetőségeivel a Margaréta a város legnépszerűbb hoteljei közé tartozik, főleg a családosok illetve a romantikát, meghittséget kereső párok számára. Július-augusztusban, a népszerű füredi programok idején, mint az Anna-bál vagy a Borhetek, érdemes megfontolni egy hosszú füredi hétvége vagy akár egy hét eltöltését a szállóban. Egész nyáron péntekenként bábszínházi előadásokat tartanak a szállóban, amelyeket a hotel vendégei kedvezményes áron látogathatnak.
A részletes ajánlatok a hotel honlapján találhatók.

– Jelentősen bővítettük a szolgáltatásainkat, a korábbinál vidámabb, komfortosabb környezetet tudunk nyújtani a vendégeinknek. Sokat várunk az egyedi kialakítású, modern technikai berendezésekkel felszerelt rendezvény teremtől, a meleg konyha korszerűsítésétől. Az állandó szolgáltatások mellett rendszeresen jelentkezünk különböző akciókkal, ilyenek az ünnepekre szóló külön ajánlat vagy az új masszázs lehetőségek. Ősszel megújult tematikus csomagokkal készülünk. A barátnőknek, nagy családosoknak, sportot illetve a pihenést kedvelőknek, az idősebb korosztálynak, valamint nászutasoknak egyaránt külön kínálunk majd szolgáltatásokat. lesz Garda sütés és meglepetés borkóstolós hétvégék is. Minőségi vendéglátás a célunk, egy barátságos, családias hangulatú szálloda, elérhető árakkal – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Forsthoffer Ágnes igazgató, aki családjával még 2006-ban vette át a szálloda üzemeltetését.

A hotel északnyugati részéhez hozzáépített új, három szintes Dália szárnyban 14 légkondicionált szoba, – köztük két összenyitható családi illetve két elegáns lakosztály -, várja a pihenni vágyókat. Az összesen 64 szobás hotel új, ízléses és hangulatos wellness részlegében két pezsgőmedence, egy gyermekmedence, finn-, bio- és infraszauna, trópusi élményzuhany, dézsazuhany, jégoltár, só-, aroma- és fényterápiás szoba, masszázs ágyak illetve napozó terasz várja a vendégeket. Ráadásul a wellnesst nem csak a szálló vendégei használhatják, napi, gyermek és délutános jegyek is kaphatók ide.

(X)

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.