Oldal kiválasztása

Új burgerek és pizzák – Brada Faloda

Szerző: | 2015-07-14.

Új pizzák és hamburgerek a város legnépszerűbb étkezdéjében, a Brada Falodában. Repertoár a retro burgertől a calzone verde pizzáig. Minőségi ételek és gyors ételkihordás.

A Silver Bevásárló Központban (Arácsi út 16.) található családias hangulatú étkezdében eddig is nagy volt a kínálat, naponta legalább harminc féle ételből lehet választani, találnak kedvükre valót a vegetáriánusok, a paleo étrendet követők, a lisztérzékenyek és a diétázók is. Most a rendelhető ételek repertoárja is bővült, az eddig is legnépszerűbbnek számító pizzák és hamburgerek még szélesebb kínálatából választhatunk.

– Meggyőződésem, hogy mindig kell újítani, variálni, frissíteni az ételkínálatot, fejleszteni az éttermet, a kiszolgálást, így maradhat érdekes és szerethető a gyorsétterem. Az ételsoron rendszeresen változtatunk, nem csak szezonálisan, új recepteket, süteményeket próbálunk ki. Most a rendelhető ételek repertoárját bővítettük. Nagyon sokan kedvelik a pizzáinkat és a hamburgereinket, a legtöbb rendelés ezekre érkezik, ezért itt új ízekkel újítottunk. Burgereink egyedi recept szerint házi, saját fűszerezésű pácolt húsokkal, egyedileg kevert szószokkal készülnek, a pizzáknál pedig többek között felkerült az étlapra a calzone verde is. Abban hiszek, hogyha hosszútávon minőségi szolgáltatást adunk, valóban odafigyelünk a vendégek igényeire, akkor az mindenképpen kamatozik. Jót kell adni és akkor szeretni fognak minket is és az ételeinket is – mondja Rummelné Bubrik Judit mesterszakács, a Brada Faloda üzletvezetője.

A mintegy negyven féle pizza közül mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Klasszikus tészták, magyaros ízek, tekercsek egyaránt rendelhetők, ha ez sem lenne elég az extra feltétekkel saját ízlés szerint kreálhatók a pizzák. Újdonságként a méltán népszerű félbehajtott calzone verde is felkerült az étlapra, a gazdagon ízesített pizza nagy előnye, hogy trendi street food-ként is fogyasztható.

– Január óta vállalunk a gyorsétterem mellett ételkiszállítást is. Ebédet és vacsorát is lehet rendelni nálunk, mindegyiket közvetlenül a rendelés után szállítjuk. Nagy az igény az ételkiszállításra, idősek, kismamák, munkahelyen ücsörgők, családosak egyaránt élnek a lehetőséggel. Akárcsak az étkezdében, a házhoz szállításnál is a legfontosabb szempont, hogy szállodai szintű, minőségi, mindig friss ételeket készítsünk – így Rummel Ferenc szakács, a Brada Faloda üzletvezetője.

A mesterszakács feleségével együtt négy éve üzemelteti a gyorséttermet, amely az évek alatt a leglátogatottabb étkezde lett a városban. Bőséges étlapjukkal, a többféle ízlést kielégítő, időről-időre megújuló választékkal a fürediek, és az idelátogatók kedvencévé váltak. Mint mondják: azt főzik, amit maguk is megennének, és nemcsak mondják, hanem teszik is, hiszen amolyan olaszosan, a teljes stáb minden nap ott ebédel a gyorsétteremben.

A déli kiszállítást minden héten hétfőtől-szombatig 9 és 13.30 között lehet megrendelni a 87/787-806 telefonszámon. A teljes étlapról szabad a választás, vagyis a paleo, a glutén mentes, a zsírszegény és reformkonyhai ételeket is lehet kérni. A délutáni kiszállítást hétfőtől-szombatig, délután négy órától este kilencig lehet kérni.

A kínálat továbbra is közvetlenül elérhető innen a honlap címoldaláról illetve hozzáférhető az étkezde Facebook oldalán is.

A Brada Faloda továbbra is vállalja torták, pogácsák, hidegtálak előrendelését, ételkészítést rendezvényekre, állófogadásokra valamint születésnapokra.

(X)

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004