Oldal kiválasztása

Aukciós kiállítás a Vaszary Villában

Szerző: | 2015-07-31.

A Pintér Aukciósház ötödik alkalommal rendezi meg nyári árverését a városban. Neves klasszikus és kortárs képzőművészek munkái, mintegy 300 műtárgy a Vaszary Galériában.

Többiek között Czóbel Béla, Márffy Ödön, Rippl-Rónai József, Mattis-Teutsch János, Fehér László alkotásaiból nyílt kiállítás a Vaszary Galériában. A Pintér Aukciósház a klasszikus-, 20. századi modern- és kortárs festményekből, szobrokból ezúttal is kivételes műtárgy anyagot válogatott össze, a Füredhez könnyen társítható Balaton, nyár, szerelem életérzés tematika jegyében.

A tárlat július 31. és augusztus 14. között tekinthető meg hétfő kivételével minden nap 10 és 22 óra között. A kiállítást záró aukciót augusztus 15-én este a Vitorlás Étteremben tartják.
A kiállított tárgyak mindegyikére licitálhatnak majd az érdeklődők, a pár ezer forintos tételek mellett lesz olyan festmény is, mint például Tóth Menyhért Pár-Család című olajfestménye, amely 12 millió forintos kikiáltási árról indul.  Magánszemélyek, magángyűjtők és szinte valamennyi nagy aukciósház küldött be műtárgyakat a kiállításra.

Az árverésen a részvétel ingyenes! Nézegesse az árverésen szereplő műtárgyakat. Az online aukciós katalógus itt.

Az aukció tisztán kereskedelmi jellegű, a már megszokott feltételekkel zajlik.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004