Oldal kiválasztása

Sétálójegyek az Anna-bálra

Szerző: | 2016-06-29.

Az Anna-bálok történetében először idén sétálójegyek is válthatók az eseményre. A 191. Anna-bált július 23-án rendezik. Lesz prímás verseny, operagála, és persze szívhalászat is.

Idén, az elmúlt években tapasztalható nagy érdeklődésre való tekintettel, úgynevezett sétálójegyek is válthatók a bálra. A 25 ezer forintba kerülő belépő biztosítja a bálon való részvételt illetve az éjféli svédasztalos menüfogyasztást. A szervezők száz darab sétálójegyet értékesítenek, továbbá a korábbiakhoz képest több asztalt is nyitnak, így minden bizonnyal a legnépesebb bál lesz az idei.
A jegyek a város Tourinform irodájában (Balatonfüred, Blaha L. u. 5.) illetve a balatonfured@tourinform.hu e-mail címen igényelhetők.

A július 23-án, szombaton rendezendő Anna-bálra, amelyre a város ezúttal is meghívta a füredi 18 éves lányokat, a legolcsóbb belépőjegy 55 ezer, a legdrágább 70 ezer forintba kerül. Ezek a jegyek már csak korlátozott számban kaphatók.
A bál előtt a Vaszary Villa kertjében gyülekeznek a vendégek és onnan indul majd a zenés menet, itt akasztják a hölgyek nyakába a herendi porcelán szíveket. Az Operaház balettművészei táncolják a palotást, a bál szépét és két udvarhölgyét éjfél előtt mutatják be, ők másnap délelőtt a Kisfaludy Színpadon is láthatók lesznek, majd lovashuszár kísérettel séta kocsikáznak a városban.

Július 20-24. között rendezi meg a város a hagyományos kísérőrendezvényeket, azaz az Anna Fesztivált.

Két szívhalászat is várja a vendégeket a bál előestéjén, a kikötőből ismét kifut a Jókai hajó, fedélzetén a szép lányokkal, késő este pedig hangulatos programnak ígérkezik a Vitorlás tér előtti öbölben rendezendő zenés látványszínházi est. Idén is megrendezik a szívkórház előtti téren felállított nagyszínpadon az Operagálát, előtte egy nappal július 21-én, a Magyar Állami Operaház művészei lépnek fel, vasárnap este pedig a Gyógy téren operafilm vetítés lesz. Az eseményhez ezúttal is kapcsolódik prímásverseny, ezúttal a népzenei hegedűsök mérik össze a tudásukat.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

100 éves a BFC

2024-05-29. 17.00 Balaton Szabadidő Központ

Sporttörténeti kiállítás és könyvbemutató.

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004