Oldal kiválasztása

Háromcsillagos füredi strandok

Szerző: | 2016-07-03.

A város mindkét strandja a legjobb minősítést kapta.

Idén is osztályozta, minősítette a balatoni strandokat a Balatoni Szövetség. A legjobb strand különdíját a vonyarcvashegyi Lídó strand nyerte el. A tóparti önkormányzatok érdekeit képviselő szövetség az üdülőrégió fürdőzőhelyeinek minősítésével ezúttal is a nyaralók figyelmét igyekszik felhívni, melyek a legkiválóbb belépőjegyes illetve szabadstrandok.

A csaknem negyven, a szállodákéhoz hasonló csillagokkal minősített strandnak átadták a Kék hullám zászlót. Háromcsillagos fürdőhelynek minősítették a Kisfaludy illetve az Esterházy strandot is, de ilyen minősítést kapott a vonyarci Lidó, a györöki, a lellei Napfény, a csopaki, a keszthelyi és a balatonakali városi strand is.
Kétcsillagos minősítést kapott tizenöt, egycsillagost nyolc balatoni strand. A Legzöldebb balatoni strand címet a gyenesdiási Játékstrand érdemelte ki, kiemelkedően zöldstrand lett a balatonakali, az almádi Wesselényi, és a szigligeti községi strand.

A bírálati szempontok között elsősorban a fürdőzőhely vizének minősége, a strandi környezet rendezettsége, a zöld terület mérete, a higiénés feltételek megléte valamint az étel- és italkínálat ár-érték aránya szerepelt. Bírálati szempont volt továbbá az adott strand megközelíthetősége, és a parkolási feltételek biztosítása is.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004