Oldal kiválasztása

Los Angeles után Füreden fut Rákóczi Feri

Szerző: | 2017-04-19.

Április 23-án, vasárnap rendezik meg a Generali Runner’s World Run 2017 futóversenyt, melyen Rákóczi Feri, a népszerű rádiós ismét rajthoz áll.

 

– Kabrióm már volt, így más kihívást kellett keresnem az életközepi válságra- indokolja humorral a népszerű rádiós, miért kezdett neki a futásnak. Rákóczi Feri, aki videóban ad tippeket a versenyre való felkészüléshez, három évvel ezelőtt egy perc folyamatos futást tűzött ki magának célul, idén pedig Los Angelesben teljesítette a maratoni távot. Közben letette a cigit, egészségesebben étkezik, és hetente már csak egyszer csábítják el hamburgerek, sertéscsülkök. Ebből viszont nem enged. A kitűzött versenyek előtt heti ötször fut, ahogyan most is, amikor az április 23-ai futásra készül.

A vasárnapi futóversenyen 6,5 km-től egészen a maratoni távig lehet bizonyítani, a rádiós műsorvezető a 10,5 km-es távot választotta. A versenyben a felkészülést kedveli a legjobban, de rutinnal ad tippeket a versenyzésről is. A futóknak a vasárnapi versenyre Rákóczi Ferivel együtt, közösségben is volt lehetőségük készülni, ami a motiváció mellett segített abban is, hogy szokják a tömegben való futást, illetve szakértői tanácsokat kaphattak a helyes bemelegítésről, nyújtásról vagy akár a futás közben elvesztett energia pótlásáról is.

A versenyt az ország egyik legszebb helyén, a Tagore sétányt érintve, a Balaton partján rendezik. A rendezvény különlegessége a kizárólag aznap, Balatonfüred területén elérhető rádiós frekvencia (Generali Lounge Rádió – FM 91.8) életre hívása, mely élénkítő zenei válogatással és helyszíni tudósításokkal, speciális adással köti össze az éterben a pályán lévő futókat, szurkolókat.

Az április 23-ai versenyre még lehet nevezni személyesen az Óbudai Maratonman versenyirodában, vagy közvetlenül a verseny előtt, a helyszínen.

(X)

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004