Oldal kiválasztása

Felmondott a bölcsőde vezetője

Szerző: | 2017-11-08.

Közös megegyezéssel december 31-el távozik a bölcsőde vezetője.

Beadta a felmondását a Városi Bölcsőde vezetője, mert az intézmény tíz dolgozója panasszal élt vele szemben a fenntartó önkormányzatnál. Érvelésük szerint a rossz munkahelyi légkör és a feléjük támasztott túlzott elvárások miatt annyira megromlott a kollektíva és a vezető közötti kapcsolat, ami tovább nem tartható. Az önkormányzattól kérték a helyzet megoldását.
Bóka István polgármester elfogadta az intézményvezető felmondását.

– Váratlanul ért a dolgozók eljárása, nem értem, miért nem velem beszélték meg először a sérelmeiket. Ebben a méltatlan helyzetben úgy láttam jobbnak, hogy lemondok az intézmény vezetéséről – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Kovács Judit, a bölcsőde vezetője, aki közös megegyezéssel december 31-el távozik a bölcsőde éléről és megszünteti közalkalmazotti jogviszonyát is.

– A bölcsődevezető szakmai munkájával elégedettek voltunk, mégis elfogadtuk felmondását, talán ez megoldást jelenthet a kialakult munkahelyi konfliktusra – nyilatkozta Hári Lenke alpolgármester, aki hozzátette: a képviselő-testület hamarosan dönt a bölcsődevezetői pályázat kiírásáról.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004