Már kaphatók a jegyek az Anna-bálra

Már rendelhetők jegyek az idei 193. Anna-bálra. Az újdonságokat is tartalmazó eseményre közel ötszáz vendéget várnak, köztük neves sportolókat, énekeseket, színészeket. A hagyományos báli belépők mellett ezúttal is lehet sétálójegyeket váltani.

A báli belépők 70 ezer forinttért kaphatók, a jegy tartalmazza a welcome drinket, az ötfogásos exkluzív báli vacsorán valamint a báli programokon való részvételt. A hagyományoknak megfelelően minden hölgy sorszámozott herendi porcelánszívet kap ajándékba.
Az ülőhellyel nem járó sétálójegyek, 25 ezer forintba kerülnek, ez is biztosítja a bálon való részvételt, a hölgyeknek pedig a sorszámozott herendi porcelánszívet. Ezekből összesen csak száz jegyet értékesítenek.

Évek óta rendkívül nagy az érdeklődés a bál iránt, már tavaszra rendre elfogynak a belépők, érdemes tehát minél előbb megrendelni azokat. Jegyek egyelőre csak online az Anna-bal honlapján igényelhetők itt.

A július 21-én tartandó eseményt a hagyományoknak megfelelően az Anna Grand Hotel termeiben és patinás udvarában rendezik meg. Jellemzően nyolcfős terített asztalok fogadják majd a bál vendégeit, az udvarban pedig a korábbiakhoz képest több kerti bútort és könyöklő asztalokat is elhelyeznek a szervezők. Újdonságként drink bár is működik majd.

Szintén újdonság, hogy a hotel emeletén klasszikus zenére táncrendet tartanak, egy vonós zenekar a helyszínen húzza majd a talpalávalót.

Az Anna-bállal párhuzamosan a Blaha utcában ezúttal is utcabált rendeznek. Még több szolgáltatás, látványos dekoráció, könnyed hangulat és koncertek – az ígéret. A tavalyi alkalomhoz képest ezúttal puhább dresszkód lesz az elvárt öltözék.

Az Anna Fesztivált, a hagyományos kísérő programokkal, július 17-22. között rendezik meg, lesz szívhalászat, prímás verseny és operagála. Idén látványos lovas program is várja az érdeklődőket. A Nemzeti Lovas Díszegység lovasai mellett a hazai történelmi ménesek, a Mezőhegyesi Állami Ménes, az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad, a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok egy-egy ötösfogata állomásozik majd a városban. A fogatok részt vesznek a bál díszes felvonulásában, de ezúttal a híres ménesek fogataival bárki sétakocsikázhat egy kört Füreden.

A báli asztalok elhelyezése itt látható. További információ: balatonfured@tourinform.hu e-mail címen vagy a +36 87 580 480-as telefonszámon.

Ha nem akar lemaradni Balatonfüred fontosabb híreiről, programjairól, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.