Utolsó jegyek a nyár báljára

Hangolódjon az idei Anna-bálra díszes fogatokkal való sétakocsikázással. Újdonság, hogy a bál estéjén az Anna-báli szépek fogatain lovaskocsikázhat bárki, aki egy kis romantikázásra vágyik a város reformkori negyedében.

A félórás lovaskocsikázás különlegessége, hogy az ország történelmi méneseinek fogatai róják majd a város utcáit. Balatonfüred lesz az egyetlen hely, ahol a mezőhegyesi, a szilvásváradi és bábolnai ménesgazdaságok fogatai közül választhatnak a sétakocsikázni vágyók.
A lehetőséggel párok illetve akár négyfős társaságok is élhetnek. Részletek itt.

Az idei, 193. Anna-bálra még korlátozottan kaphatók jegyek. Évek óta rendkívül nagy az érdeklődés a bál iránt, így aki szeretne részt venni az ország egyik legrégebbi társadalmi eseményén, most még megválthatja belépőjét.

A báli belépők 70 ezer forintért rendelhetők a bál honlapján, a jegy tartalmazza a welcome drinket, az ötfogásos exkluzív báli vacsorán valamint a báli programokon való részvételt. A hagyományoknak megfelelően minden hölgy sorszámozott herendi porcelánszívet kap ajándékba.
Az ülőhellyel nem járó sétálójegyek már elfogytak, csak várólistán keresztül lehet belépőhöz jutni.

A július 21-én tartandó eseményre ötszáz vendéget várnak. A hagyományoknak megfelelően az Anna Grand Hotel termeiben és patinás udvarában rendezik meg a bált. Jellemzően nyolcfős terített asztalok fogadják majd a bál vendégeit, az udvarban pedig a korábbiakhoz képest több kerti bútort és könyöklő asztalokat is elhelyeznek a szervezők. Újdonságként drink bár is működik majd.

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.