Oldal kiválasztása

Vidámság és katarzis – Színházi Fesztivál

Szerző: | 2018-06-29.

Az idei Kisfaludy SZÍNHÁZi Fesztivál alkalmával Balatonfüredre érkezik Kern András, Pálos Hanna és Nagy Ervin is. Lesz vidám, látványos bolondozás a gyerekeknek, és precízen kidolgozott, elgondolkodtató katarzis a régebb óta fiataloknak.

– Kapcsolódva a Családok éve programjaihoz olyan témájú előadásokat válogattunk idén, amik a legkisebbeknek élményt, a szülőknek-nagyszülőknek pedig szórakoztató és elgondolkodtató perceket okozhatnak – fogalmazta meg a rendezőelvet Kéri Kitty, a balatonfüredi Kisfaludy Színház vezetője. – Minden évben fontos a fesztivál szervezése kapcsán, hogy olyan kamara előadásokat – monodrámát vagy kétszemélyes darabot – hozzunk el Füredre, ami nem a nyári limonádék sorába tartozik, hanem valódi, katartikus pillanatokat okoz a nézőknek. Ilyen volt korábban Péterfy-Novák Éva Egy asszony című darabja Tenki Rékával, idén pedig a július 3-ai nyitó előadásunk, a Katona József Színház vendégjátékában látható Lélegezz. A családalapítás és a gyermekvállalás kérdését feszegető előadás rendkívül szép és megrázó.

A július 2-8. között zajló Kisfaludy Színházi Fesztivál teljes programja itt.

Lesz nagyszabású, zenés, humoros mesejáték, színpadon lesz Kern András A Kellékes című monodrámával, amely nagy közönségsiker, Kéri Kitty, Trokán Anna, Rajkai Zoltán és Király Attila pedig Yasmina Reza: Az öldöklés Istene darabját interpretálja.

Kéri Kittyvel készített beszélgetés a város kulturális honlapján olvasható.

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Mácsai24

2024-07-20. 16.00 Vaszary Galéria

Kiállításmegnyitó.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Hírek, Agora

Hírek

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

Moszkító

2024.07.15.

Megtörtént a legutóbbi szúnyoggyérítés? Ismerősi körben senki sem látta a járművet, és érzésre sem lett kevesebb szúnyog.

pénz

2024.07.15.

Iszonyú drága a Balaton! A covid óta háromszorosára emelkedtek az árak a fizetések meg alig változtak. Füred megfizethetetlen. Úgy látom,…

zene nyugdíjasoknak

2024.07.09.

Minden évben ugyanaz a téma. Miért csak olyan koncertek vannak a városban, amelyek a nyugdíjas korosztályhoz szólnak? Fenyő, Neoton, Kovács…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Monis Banner
2
Bahart