Oldal kiválasztása

Őszi akció a megújult Aranycsillag Patikában

Szerző: | 2018-11-06.

5 százalékos vásárlási kedvezménnyel, kibővített termékválasztékkal, új, elkötelezett és segítőkész kollégákkal, körültekintő és kedves kiszolgálással várja vásárlóit a Zsigmond utca 1. szám alatti, megújult Aranycsillag Gyógyszertár.

Ez év októberétől már egy teljesen új Aranycsillag Gyógyszertár fogadja a balatonfüredi betegeket, vásárlókat. A Kiserdőhöz közel eső, 71-es főút melletti Zsigmond utcai patika belső tere megszépült, modernebb lett, ami gyorsabb kiszolgálást is lehetővé tesz.

A Csokonai utcából nyíló épületnek nem csak a berendezése változott, a tára mögött is új arcokkal találkozhatnak a betegek.

Milyen a jó gyógyszerész?

Dr. Feller-Pelle Krisztina, a balatonfüredi patika tulajdonosa elmondta: a szakértő, empatikus kiszolgálást elsőrendűen fontosnak tartja. Az itt dolgozó szakgyógyszerész és szakasszisztens kollégák a gyógyulni vágyókat türelemmel fogadják, és segítenek a megfelelő, költséghatékony gyógyszerek, vagy gyógytermékek, étrend-kiegészítők kiválasztásában.

„A füredi patika folyamatosan fejlődik – a raktárkészletet az igényeknek megfelelően bővítjük, a hiányzó termékeket lehetőség szerint aznap, de -a hiánycikkek kivételével- 24 órán belül biztosan beszerezzük. Kollégáim segítenek a szedett gyógyszerek áttekintésében – milyen gyógyszerből miért, mennyit, mikor és miként kell bevenni? Mindezeken túl felhívják a figyelmet az alkalmazott gyógyszerek és étrend-kiegészítők, ételek esetleges kedvezőtlen egymásra hatására is!”

Mire kapható 5 % kedvezmény?

A több mint 2000 készítmény között megtalálhatóak a vitaminok és étrend kiegészítők, az ápolási és egészségmegőrzési célú készítmények, a márkás kozmetikumok és gyógyászati segédeszközök is.

Most érdemes ellátogatni a megújult füredi gyógyszertárunkba, hiszen ezekre a termékekre, vagyis a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) által nem támogatott cikkekre 5 % kedvezményt adunk, 2018. november 30-ig.

Bővebb információ

Az aranycsillagpatika.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők minden fontos információról, így a nyitvatartásról, elérhetőségekről, akciókról.

Ha Balatonfüreden gyógyszertárat keres, a legmagasabb szintű szolgáltatással várja az Aranycsillag Gyógyszertár valamennyi munkatársa!

(X)

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004