Élménymedence a Marina Hotelben

Több mint 300 millió forintos fejlesztés révén új élménymedencét adtak át a város egyik legnépszerűbb szállodájában, a Hotel Marinában. A fejlesztések folytatódnak.

Az új élménymedence három része három különböző korosztályt szolgál ki, vizének hőfoka 30 Celsius-fok. Egyszerre száz gyerek fér el szüleivel a csaknem 560 négyzetméter vízfelületű medencében. A beruházás révén ezentúl tavasztól őszig tudják a gyerekek élvezni a pancsolás örömét – függetlenül attól, hogy milyen meleg éppen a Balaton.

– A medence átadásával egy álmunk vált valóra – fogalmazott a szombati hőségben Vászolyi Judit szállodaigazgató – írja a turizmus.com.

A fejlesztést a Danubius Csoporthoz tartozó szálloda önerőből valósította meg.
A beruházással egyedülállóvá vált a szálloda, hiszen élménymedence és all inclusive szolgáltatás együtt nincs egyetlen másik balatoni hotel repertoárjában sem.
Az elmúlt öt évben a Marina csaknem 350 szobája is megújult és hamarosan elkezdik a bankett-terem illetve az étterem felújítását, utána pedig a hall és a lobby renoválásával fejeződik be a szálloda megújítása.

Fotók: turizmus.com

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.