Oldal kiválasztása

Megújult a Brada Faloda kínálata

Szerző: | 2019-06-28.

Megújított ételkínálattal, légkondicionált helyiségben várja a szezonban a vendégeket a város legnépszerűbb étkezdéje, a Brada Faloda. Minőségi ételek, nagy választék és ételkihordás.

A Silver Bevásárló Központban (Arácsi út 16.) található családias hangulatú étkezde bőséges étlapjával, a többféle ízlést kielégítő, időről-időre megújuló választékával a fürediek, és az idelátogatók kedvencévé vált.

Naponta harminc féle ételből lehet választani, találnak kedvükre valót a vegetáriánusok, a paleo étrendet követők, a lisztérzékenyek és a diétázók is. A saláták, levesek, húsételek, tészták mellett rendszeresen lehet kapni cukormentes süteményeket is.

– Mostantól az eddigieknél több halételt és salátát lehet nálunk kapni, és bővítettük a vegetáriánusoknak szóló kínálatunkat is – mondja Rummelné Bubrik Judit mesterszakács, a Brada Faloda üzletvezetője.
– Naponta 500-600 vendéget szolgálunk ki viszonylag rövid idő alatt, sok a visszatérő vendég, mindig kell újítani, frissíteni az ételkínálatot, most is ezt tettük. Igazodva az igényekhez a könnyebb saláták és halak nagyobb hangsúlyt kapnak, az ételek több mint hatvan százaléka pedig már gluténmentes, ahol csak lehet, mellőzzük a cukrot. Gyorsétterem vagyunk, de külön odafigyelek rá, hogy naponta minimum harmincféle ételből lehessen választani. Ha hosszútávon minőségi szolgáltatást adunk, valóban odafigyelünk a vendégek igényeire, akkor az mindenképpen kamatozik – fogalmazott az étkezde vezetője, aki hozzátette: ezért klimatizálták a helyiséget is, hogy a nagy melegben komfortosabban ebédelhessenek a vendégek.

Az ételkiszállítás is rendkívül népszerű, nagy az igény rá, idősek, kismamák, munkahelyen ücsörgők, családosak, táboroztatók egyaránt élnek a lehetőséggel. Akárcsak az étkezdében, a házhoz szállításnál is a legfontosabb szempont, hogy szállodai szintű, minőségi, mindig friss ételeket készítsünk – teszi hozzá Rummel Ferenc a Brada Faloda üzletvezetője, aki elmondta továbbra is készítenek tortákat rendelésre, vállalják esküvők, ballagások egyéb rendezvények kiszolgálását is.

  • Képgaléria

A gyorsétterem hétköznapokon 11-16 óra, szombaton pedig 11-15 óra között van nyitva, vasárnap szünnap.

A déli kiszállítást minden héten hétfőtől-szombatig 9 és 11 óra között lehet megrendelni a +36 30 394-0413 telefonszámon. A teljes étlapról szabad a választás, a kínálat továbbra is közvetlenül elérhető innen a honlap címoldaláról illetve hozzáférhető az étkezde honlapjáról.

A Brada Faloda továbbra is vállalja torták, pogácsák, hidegtálak előrendelését, ételkészítést rendezvényekre, állófogadásokra valamint születésnapokra.
(X)

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Mácsai24

2024-07-20. 16.00 Vaszary Galéria

Kiállításmegnyitó.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Hírek, Agora

Hírek

DumaFüred 2024

A humor legnagyobb hazai fesztiválja újra a városban. DumaFüred fesztivál július 19-28. között.

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

Moszkító

2024.07.15.

Megtörtént a legutóbbi szúnyoggyérítés? Ismerősi körben senki sem látta a járművet, és érzésre sem lett kevesebb szúnyog.

pénz

2024.07.15.

Iszonyú drága a Balaton! A covid óta háromszorosára emelkedtek az árak a fizetések meg alig változtak. Füred megfizethetetlen. Úgy látom,…

zene nyugdíjasoknak

2024.07.09.

Minden évben ugyanaz a téma. Miért csak olyan koncertek vannak a városban, amelyek a nyugdíjas korosztályhoz szólnak? Fenyő, Neoton, Kovács…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Monis Banner
2
Bahart