Oldal kiválasztása

Bemutatta füredi képviselőjelöltjeit a Fidesz-KDNP

Szerző: | 2019-08-21.

Bemutatta balatonfüredi egyéni jelöltjeit az őszi önkormányzati választásra a Fidesz-KDNP. A Fidesz polgármesterjelöltje újra dr. Bóka István. A polgármester mellett 11 fős képviselő-testület választható az őszi önkormányzati választáson, nyolc képviselő egyéni jelöltként, míg három, a kompenzációs listákról jut be az ötéves mandátumot kapó testületbe.

A Fidesz-KDNP egyéni önkormányzati képviselőjelöltjei között öt új név is van.

– Engem ért az a megtiszteltetés, hogy Balatonfüreden a polgári oldal polgármesterjelöltjeként indulhatok. Erős, ütőképes és összetartó csapatot tudunk kiállítani, olyan jelöltjeink vannak, akik mögött már komoly közéleti munka áll, integratív, ismert emberei a városnak. Több körzetben is fiatalítás történt, de ez nem egyenlő a tapasztalatlansággal, a jelöltek mindegyikével együtt dolgoztam az elmúlt években – fogalmazott Bóka István polgármester, a Fidesz-KDNP helyi, egyéni önkormányzati képviselőjelöltjeinek bemutatóján.

– Nagyon izgalmas és mozgalmas időszak elé nézünk. Egy élhető, szerethető, biztos gazdasági alapokon álló, minőségi közszolgáltatásokat nyújtó kisvárost szeretnénk képviselni. Jelentős forrásokat nyert el Balatonfüred, a következő két évben dől el, tudjuk-e realizálni ezt a mintegy 10 milliárdos támogatást. Sokat kell dolgoznunk azért, hogy minél több fejlesztés megvalósulhasson, és fel kell készülni az új uniós pályázati ciklusra is. 2023-ban Veszprém Európa Kulturális fővárosa lesz, ezt a címet a Balatonnal együtt nyerte el, úgy gondoljuk, ebből sok lehetőség adódik Balatonfüred számára is. Bízom benne, hogy a megújuló, összetartó csapatunkkal eredményesen tudjuk képviselni a város érdekeit – vélekedett Bóka István.

Íme, a jelöltek:
1-es választókörzet: Molnár Judit – önkormányzati képviselő, a Humán Erőforrás bizottság elnöke.
2-es választókörzet: Kiss Péter József – a Település-fejlesztési bizottság tagja.
3-as választókörzet: Rojtos Norbert – a Református Általános Iskola igazgatója.
4-es választókörzet: Illés Hajnalka – önkormányzati képviselő.
5-ös választókörzet: Böröcz István – a Balatonfüredi Yacht Club ügyvezető-igazgatója, a helyi turisztikai egyesület elnöke.
6-os választókörzet: Gáspár Ákos – kommunikációs szakember.
7-es választókörzet: Holczer András – a Településfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági bizottság szakértője.
8-as választókörzet: Hári Lenke – önkormányzati képviselő, alpolgármester.

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hamvas Napok

2024-03-22-23. Irodalmi Szalon

Irodalom és filozófia Hamvas Béla jegyében.

< 2024 >
Március
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Hírek, Agora

Hírek

Teljes útzár

Március 11-14. között ívóvíz hálózati munkálatok miatt teljes útlezárás lesz a Táncsics utcában.

Agora

  • Mária2024-03-17 14.24AgoraSokan voltak a koncerten, teltház volt. Többször hallottam zenélni, de ez volt eddig a legjobb műsora.
  • cinikus2024-03-17 09.05AgoraSzép volt az ünnepi beszéd. Még szebb lett volna, ha a nagyobbik részét nem a központban írták volna.
  • morze2024-03-17 08.51AgoraSzép gondolattal zárja a polgármester a beszédét. Valóban jó és érdemes itt élni. De az lenne a kérésem, hogy a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004