Oldal kiválasztása

Pálffy Károlyné függetlenként indul a 2-es választókörzetben

Szerző: | 2019-08-28.

Pálffy Károlyné Angéla független képviselő-jelöltként indul a 2-es számú választókörzetben. 21 éve dolgozik független önkormányzati képviselőként, minden ciklusban elsősorban lakóhelye, a lakótelep érdekeit képviselte.

Pálffy Károlyné Angéla az elmúlt öt évben önkormányzati képviselőként a Településfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság elnökeként, és a Humán Erőforrás Bizottság tagjaként tevékenykedett.

– 21 éve képviselem függetlenként a választóim érdekeit, az emberi kapcsolataimban a legfontosabb értéknek a toleranciát, a hitelességet és az empátiát tartom. Itt élek a lakótelepen, a lakótelepiek érdekeit képviselem, természetesen tudva azt, hogy ez nem egy elszeparált része a városnak, hanem egy fontos, központi helye. Ismerem az itt élőket, tisztában vagyok a problémákkal. Folytatni kell a megkezdett városépítő-fejlesztő munkát, ügyelve arra, hogy az itt élők számára szerethető kisváros maradjon Füred, amely biztosítja a megélhetésüket is – mondta sajtótájékoztatóján a 68 éves nyugdíjas pedagógus.

Pálffy Károlyné hangsúlyozta: az elmúlt években új szolgáltatások jelentek meg a lakótelepen, korszerűsítették a közintézményeket, és fejlesztették a parkokat. Jelenleg is gondot okoz az illegális szemétlerakás illetve a kóbor kutyák, macskák jelenléte – ezek megoldása az új ciklus feladatai tette hozzá a képviselő-jelölt.

– Lehetőséget kell teremtenünk a fiataloknak a szabadidő aktív eltöltésére. A Köztársaság út déli oldalán, a Szivárvány utca mögött egy grundot szeretnénk kialakítani, ez az Ófalu rehabilitációjának a része. Ezzel az itt lakók egyik régi vágya teljesül, hiánypótló fejlesztés lesz. Fontos a lakótelep környezetének, az itt élők életkörülményeinek javítása, ezért a leromlott állapotú hátsó szerviz utat felújítjuk, kibővítjük. Új közösségi térré alakul majd át ez a rész, ivó kutakkal, pihenő padokkal, gyerekjátékokkal. Fontos feladatomnak tartom a fejlesztések mellett a közösségkovácsolást az egymás segítését, ennek megfelelően dolgoztam az elmúlt öt évben a választókörzetemben. Ezt az odafigyelő, a város és a lakótelep érdekeit képviselő munkát és szemléletet szeretném tovább folytatni, ehhez kérem a lakosok támogatását a 2-es számú választókörzetben– mondta Pálffy Károlyné.

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004