Oldal kiválasztása

Újhelyiné Károlyi Krisztina a 6-os választókörzetben a Jobbik jelöltje

Szerző: | 2019-08-28.

Ujhelyiné Károlyi Krisztina a Jobbik Magyarországért Mozgalom egyetlen füredi jelöltjeként méretteti meg magát a helyi önkormányzati választáson. A párt helyi elnöke a 6-os számú választókörzetben indul, ott, ahol él és dolgozik.

Ujhelyiné Károlyi Krisztina kilenc éve önkormányzati képviselő, öt éve tagja az önkormányzat településfejlesztési bizottságának.

– Tisztában vagyok a körzet gondjaival. Nagyon fontosnak tartom a Völgy utca aszfaltozását, a Noszlopy Gáspár utcában a hiányzó járda pótlását illetve a csatornahálózat problémáinak megoldását.
Két nagy projekt valósul meg ebben a körzetben, a Lóczy Lajos Gimnázium felújítása illetve a Pálóczy Horváth Ádám utca szélesítése, ezeket a fejlesztéseket kiemelten figyelemmel kell kísérni – mondta bemutatkozó sajtótájékoztatóján a képviselő-jelölt, aki hozzátette: az aláírásgyűjtések alkalmával meghallgatja az itt élők problémáit, amelyeket megválasztása esetén mindenképp kezel majd.

– A várospolitikával több területen sem értek egyet. Az elmúlt években tapasztalható apartman- illetve társasház építés nem felel meg az ökológia rendjének. A város elveszti az egészségre előnyös környezeti kultúráját, elveszti a kisvárosias jellegét, amiért, mi fürediek, annyira szeretjük. Az apartman- és társasházak építését a jelenlegi formájában meg kell szüntetni, le kell lassítani. A Tamás-hegy természeti környezetének megvédése is fontos célom, nem szabad engedni, hogy tovább folytatódjanak ott az építkezések.
Kulturált parkolási lehetőségeket kell kialakítani a városban, a zöld területeket pedig meg kell óvni. Felül kell vizsgálni a következő évekre tervezett több, költséges beruházás létjogosultságát is, mint például a Huray utcai egykori piac beépítését illetve a mezőgazdasági területen létesítendő kétezer férőhelyes multifunkciós csarnok létesítését. A felső városrészben a fejlesztések során figyelemmel kell lenni a régi füredi értékekre. Ezt a politikát folytattam az elmúlt években, ezt szeretném folytatni a következő ciklusban is, ehhez kérem a 6-os számú körzetben élők támogatását – fogalmazott Ujhelyiné Károlyi Krisztina.

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

100 éves a BFC

2024-05-29. 17.00 Balaton Szabadidő Központ

Sporttörténeti kiállítás és könyvbemutató.

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004