Oldal kiválasztása

Közös képviselő-jelölteket állít az MSZP-DK-LMP

Szerző: | 2019-08-30.

Bemutatta balatonfüredi egyéni, közös jelöltjeit az MSZP-Demokratikus Koalíció-LMP. A helyi baloldali képviselő-jelöltek a Momentum és a Párbeszéd Magyarországért támogatásával indulnak az önkormányzati választáson.

– Összefogás Balatonfüredért szlogennel, több párt támogatásával indítjuk a jelöltjeinket. Tapasztalt szakemberek, elkötelezett baloldaliak indulnak a színeinkben, akiknek fontos Balatonfüred. Úgy gondoljuk az ellenzék szerepe minden demokráciában fontos, szeretnénk normális kontrollt gyakorolni, részt venni a város lényeges kérdéseiben. Egy konstruktív ellenzéki szerepre készülünk – mondta a baloldali jelöltek sajtótájékoztatóján Nagy Jenő, az MSZP helyi elnöke.

– Szeretnénk, ha a város fejlődése olyan irányba haladna, amivel a helyi lakosok többsége egyetért. Szeretnénk gátat vetni a beruházási mohóságnak, minden talpalatnyi zöld területet nem kell apartman házakkal elfoglalni. A jelentősebb építkezések csak lakossági fórum és alapos megfontolás után történhessenek meg. Környezetünket is szeretnénk megvédeni, azt akarjuk, hogy magánérdekekből több építkezés ne történjen a Balaton-parton. Nagyon fontos lenne, hogy még több éves munkahely legyen Balatonfüreden, a fiataljainknak ne kelljen az unió más országaiban munkát keresniük. Ez a jövőnk, hiszen nem öregedhet el a város. Érdekeltek vagyunk a minőségi turizmus fenntartásában, szeretnénk elérni, hogy a minőségi szolgáltatásokat nyújtó helyi vállalkozók a nagy rendezvényekhez csatlakozhassanak, esetleg előnyt élvezzenek.
Az elkövetkező években újabb fejlesztési ciklus jön, komoly beruházásokról kell dönteni, azt szeretnénk, hogy a felső városrész fejlesztése lépést tartson a parti rész fejlődésével, Füred elsősorban legyen a Füredieké – mondta Nagy Jenő.

Íme, a jelöltek:

1-es választókörzet: Gubenyák Gyula – rendszerszervezési mérnök
2-es választókörzet: Németh István – mérnök, a Probio felügyelőbizottságának tagja
3-as választókörzet: Drenyoszky Tünde – könyvelő
4-es választókörzet: Nagy Jenő – önkormányzati képviselő, volt országgyűlési képviselő és alpolgármester, Balatonfüred Kulturális Nagykövete
5-ös választókörzet: Takács Miklós – idegenforgalmi szakember, Balatonfüred Kulturális Nagykövete, 2002-2014 között önkormányzati képviselő
7-es választókörzet: dr. Hajba Csaba – ügyvéd, önkormányzati szakember
8-as választókörzet: dr. Szalay Gábor – 2002-óta önkormányzati képviselő, cégvezető

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hamvas Napok

2024-03-22-23. Irodalmi Szalon

Irodalom és filozófia Hamvas Béla jegyében.

< 2024 >
Március
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Hírek, Agora

Hírek

Teljes útzár

Március 11-14. között ívóvíz hálózati munkálatok miatt teljes útlezárás lesz a Táncsics utcában.

Agora

  • Mária2024-03-17 14.24AgoraSokan voltak a koncerten, teltház volt. Többször hallottam zenélni, de ez volt eddig a legjobb műsora.
  • cinikus2024-03-17 09.05AgoraSzép volt az ünnepi beszéd. Még szebb lett volna, ha a nagyobbik részét nem a központban írták volna.
  • morze2024-03-17 08.51AgoraSzép gondolattal zárja a polgármester a beszédét. Valóban jó és érdemes itt élni. De az lenne a kérésem, hogy a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004