Oldal kiválasztása

Rojtos Norbert

Születésem óta Balatonfüreden, az óvárosban élek. Tanulmányaimat az Eötvös Loránd Általános Iskolában kezdtem, majd a Pápai Református Kollégium elvégzése után a Pécsi Tudományegyetemen folytattam, ahol kommunikáció-magyar, illetve trombitatanár-kamaraművész diplomákat szereztem. Ezt követően a Kodolányi János Főiskolán közoktatási vezetőként lettem szakvizsgázott pedagógus.

Első munkahelyem a balatonfüredi Ferencsik János Zeneiskola volt, ahol a hangszertanítás mellett nagy örömömre az ifjúsági fúvószenekart is vezethettem.
2014 nyarától a Református Általános Iskola Balatonfüred intézmény vezetője vagyok.

Büszke vagyok arra, hogy az iskola sokat fejlődött az elmúlt évek alatt, mind infrastrukturális környezetében, mind létszámában, mind lelkületében.
A keresztyén-nemzeti nevelés és értékrend elsődleges szerepet tölt be nemcsak a hivatásomban, hanem a mindennapi életemben is. A Balatonfüredi Református Egyházközség tagja vagyok, 2018 óta a presbitere is.
Feleségemmel és két gyermekemmel élünk Füreden.
Hálás vagyok azért a bizalomért és támogatásért, amivel a 3. sz. választókörzetben élők megtiszteltek bizalmukkal az önkormányzati választáson, így értük és Balatonfüredért is dolgozhatok a város képviselő-testületében.

 

Megosztás

Programok

Mácsai24

2024-07-20. 16.00 Vaszary Galéria

Kiállításmegnyitó.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Hírek, Agora

Hírek

DumaFüred 2024

A humor legnagyobb hazai fesztiválja újra a városban. DumaFüred fesztivál július 19-28. között.

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

Moszkító

2024.07.15.

Megtörtént a legutóbbi szúnyoggyérítés? Ismerősi körben senki sem látta a járművet, és érzésre sem lett kevesebb szúnyog.

pénz

2024.07.15.

Iszonyú drága a Balaton! A covid óta háromszorosára emelkedtek az árak a fizetések meg alig változtak. Füred megfizethetetlen. Úgy látom,…

zene nyugdíjasoknak

2024.07.09.

Minden évben ugyanaz a téma. Miért csak olyan koncertek vannak a városban, amelyek a nyugdíjas korosztályhoz szólnak? Fenyő, Neoton, Kovács…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Monis Banner
2
Bahart