Rojtos Norbert

Születésem óta Balatonfüreden, az óvárosban élek. Tanulmányaimat az Eötvös Loránd Általános Iskolában kezdtem, majd a Pápai Református Kollégium elvégzése után a Pécsi Tudományegyetemen folytattam, ahol kommunikáció-magyar, illetve trombitatanár-kamaraművész diplomákat szereztem. Ezt követően a Kodolányi János Főiskolán közoktatási vezetőként lettem szakvizsgázott pedagógus.

Első munkahelyem a balatonfüredi Ferencsik János Zeneiskola volt, ahol a hangszertanítás mellett nagy örömömre az ifjúsági fúvószenekart is vezethettem.
2014 nyarától a Református Általános Iskola Balatonfüred intézmény vezetője vagyok.

Büszke vagyok arra, hogy az iskola sokat fejlődött az elmúlt évek alatt, mind infrastrukturális környezetében, mind létszámában, mind lelkületében.
A keresztyén-nemzeti nevelés és értékrend elsődleges szerepet tölt be nemcsak a hivatásomban, hanem a mindennapi életemben is. A Balatonfüredi Református Egyházközség tagja vagyok, 2018 óta a presbitere is.
Feleségemmel és két gyermekemmel élünk Füreden.
Hálás vagyok azért a bizalomért és támogatásért, amivel a 3. sz. választókörzetben élők megtiszteltek bizalmukkal az önkormányzati választáson, így értük és Balatonfüredért is dolgozhatok a város képviselő-testületében.

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.