Illés Hajnalka

1974-ben születtem, azóta Balatonfüreden élek. A Radnóti Miklós Általános Iskolába jártam, majd tanulmányaimat a budapesti Patrona Hungariae Katolikus Leánygimnáziumban folytattam. Érettségi után Waldorf-tanári képzésre jártam, melynek keretében egy évig ösztöndíjjal a németországi főiskolán tanulhattam.

Második diplomámat a szombathelyi BDTF tanító-német műveltségterület szakán szereztem.

2000-ben házasságot kötöttünk Szabó Szilveszterrel, majd 2001-ben -nem sokkal az államvizsga után- megszületett első gyermekünk: Csenge. Őt követte 2003-ban Bendegúz, majd 2005-ben Virág.
A gyermekekkel töltött otthoni évek után 2008-tól kezdtem el dolgozni a veszprémi Padányi Iskolában, majd 2011-től a balatonfüredi Eötvös Loránd Általános Iskolában helyezkedtem el. Jelenleg is itt tanítok.

Mivel születésem óta vallásosan neveltek és a közösségért végzett munka mindig jellemezte a családunkat, ezért 2014-ben tagja lettem a balatonfüredi Kereszténydemokrata Néppártnak. A leköszönő képviselőnk, Csizmazia Szilveszter engem kért fel, hogy induljak utódjaként az önkormányzati választásokon, így lettem a 4. számú választókerület, azaz az óváros képviselője. 2019-ben a balatonfürediek újra bizalmat szavaztak nekem, melyet az elkövetkező öt évben teljes erőmből igyekszem megszolgálni.

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.