Díjat nyert a Hotel Marina

Díjat nyert az Év szállása versenyen az 50 éve üzemelő Hotel Marina. A szálloda a szakmai zsűri rangsorában lett dobogós. A Danubius Hotels kötelékébe tartozó füredi szálloda immár 50 éve áll a balatoni vendégek szolgálatában, amit ezúttal az Év Szállása verseny keretében értékeltek. A Szállás.hu által hetedik alkalommal szervezett megmérettetésen a Hotel Marina a szakmai zsűri rangsorában lett dobogós.

A Szállás.hu által meghirdetett versenyben népszerűségi, minőségi és szakmai díjakkal is jutalmazták a legkedveltebb és legjobb szálláshelyeket, ebben a versenyben az 1-3 csillagos hotelek szakmai listáján szerezte meg a 3. helyet  a Marina.

A Hotel Marina idén 50. születésnapját ünnepelte. Strandja az idei szezonra egy óriási gyermek élménymedencével bővült, a kikapcsolódást az all inclusive pihenési lehetőség és a Bubbles Club program kedvezményei segítik, amelyek nagyon népszerűek voltak az idei szezonban is a családos utazók körében. A fejlődés nem áll meg: a Hotel Marina, a továbbiakban is fejlesztéseket tervez annak érdekében, hogy a vendégek számára minél teljesebb szolgáltatást nyújtson.

– Szállodánk egy olyan kategóriában került a dobogóra, amelyben az első helyezett idén az Év Szállása címet is megkapta. Erős volt a mezőny, annak különösen örülünk, hogy a szakmai zsűri elismerte a munkánkat. Büszkén mondhatom, hogy sok dicséretet kap szállodánk az internetes fórumokon is. Leginkább az újonnan épült gyermek élménymedencét, az ételeinket, a szálloda hatalmas saját strandját, környezetét, az animációinkat és végül, de nem utolsó sorban személyzetünk kedvességét szokták megemlíteni – emelte ki a díj kapcsán Parádi Ádám, a Hotel Marina és Hotel Annabella üzemeltetési vezetője.

A 11 emeletes szállodát 1967-ben kezdték el építeni, átadása után pedig gyorsan népszerű lett. A Mányoki László által tervezett épület, Balatonfüred első toronyháza. A vízpart és a saját strand az első pillanattól vonzotta a hazai és külföldi turistákat, azóta pedig a családok egyik legkedveltebb szállodájává vált.

A Hotel Marina 50 éves jubileuma kapcsán a Füred TV forgatott.

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.