Hétfőtől ügyeleti rendszerben működnek az óvodák és a bölcsőde

Hétfőtől határozatlan időre ügyeleti rendszerben működnek tovább a város óvodái és bölcsődéje - határozott az önkormányzat az intézményvezetőkkel tartott egyeztetés után.

Arra kérjük a szülőket, lehetőség szerint a gyerekek maradjanak otthon. Az óvodákban, bölcsődében külön kis csoportokban tovább biztosítjuk az ellátást azoknak, akik ezt igénylik.

A városi könyvtárban március 17-től egyedi kölcsönzési rend lép életbe. Dokumentumok kölcsönzésére, telefonon vagy e-mailben előre egyeztetett időpontban, keddtől péntekig 8-15 óráig van lehetőség. Kérik, senki ne hozza vissza a már kikölcsönzött könyvet, azok lejárati határidejét automatikusan meghosszabbították.
Március 16-tól a Balatonfüredi Közös Önkormányzati Hivatal csak indokolt esetben, telefonon vagy elektronikus levélben előre egyeztetett időpontban fogad ügyfeleket.

Bár Balatonfüreden továbbra sem tudunk koronavírussal fertőzött betegről, a vírus terjedésének megelőzése érdekében szükség van az óvintézkedésekre. Kérjük lehetőség szerint mindenki kerülje a zsúfolt közösségi tereket, különösen vigyázzunk az idősekre.

A rendelkezések határozatlan időre szólnak, bármilyen változás esetén itt a honlapon tájékoztatást adunk.

Dr. Bóka István
Balatonfüred polgármestere

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.