Szájmaszkban a város jelképes szobrai

Újabb jelképes üzenet a városban: a Halász és a Révész is azt üzeni: Maradj otthon! Közben a maszk ellátás is jól halad a városban.

A figyelemfelkeltő akció célja, hogy tudatosítsa: legyünk fegyelmezettek és mindannyiunk érdekében csak nagy szükség esetén hagyjuk el lakóhelyünket. Maradjunk otthon!

Ha valamely okból mégis elmegyünk, akkor magunk és közösségünk érdekében viseljünk mindenképpen maszkot!

Holczer András alpolgármestertől megtudtuk, az elmúlt héten példás összefogás alakult ki a városban, a maszkok varrásában és a lakossághoz való eljuttatásában, melyet ezúton is köszön minden résztvevőnek. Meglátása szerint lassan mindenkihez eljutnak a maszkok a városban.

Mint arról korábban írtunk, az önkormányzat is kiosztotta az általa rendelt ffp 2-es maszkokat, ezeket a saját fenntartású intézményeiben, mint például a rendelőintézet és a szociális ellátó központ dolgozók kapták.

Az alpolgármester megköszönte Balogh Mariannak és férjének, valamint Gáspár Ákos képviselőnek az akcióban való részvételt, illetve nyomatékosan kéri a füredi lakosokat és a városban tartózkodókat, hogy a kormányzati szabályokat, intézkedéseket maradéktalanul tartsák be.
Reményei szerint ha fegyelmezetten alkalmazkodunk a kialakult körülményekhez, akkor talán már a nyári hónapok valamelyikén elkezdhet az élet a normál kerékvágásba visszatérni Balatonfüreden is.

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.