Oldal kiválasztása

Lezárták a város több parkolóját

Szerző: | 2020-04-09.

Lezárták a város frekventált parkolóit, több utcába tilos a behajtás, nem látogatható a Kisfaludy és az Esterházy strand. Az intézkedések április 9. csütörtök déltől, kedd reggel 8 óráig lesznek érvényben.

Lezárták a város 71-es főút alatti összes nagy parkolóját. Nem lehet megállni a Huray utcai-, a Borsos Miklós utcai-, az Esterházy- illetve a Kisfaludy strandi parkolókban illetve a Zákonyi úti mélygarázsban.

Behajtani tilos táblát helyeztek el a Jókai utcában, a Kerek templomtól a Süllő utcáig lesz zárva az út, ugyanez vonatkozik a Táncsics és a Szabadság utcákra is – ezekben az utcákban csak a célforgalom megengedett.

Lezárták a város két nagy strandját is az Esterházy és a Kisfaludy strand a hosszú hétvégén nem látogatható, mint ahogy a Rózsakert sem..

A hosszú hétvégén a város közterületein fokozott rendőri jelenlétet kért az önkormányzat, minden közterület-felügyelő is szolgálatban lesz.

– Fontos, hogy a jogszabályokat mindenki betartsa. A korlátozások egyértelműek, a jelenlegi időszak nem a kirándulások ideje, továbbra is csak indokolt esetben hagyjuk el az otthonunkat. Bízom benne, hogy az intézkedéseink egyértelműsítik, mindenki maradjon otthon húsvétkor is, az otthonunkban ünnepeljünk – válaszolta kérdésünkre Bóka István, a város polgármestere.

Balatonfüredhez hasonlóan több Balaton-parti településen is lezárták a turisztikai szempontból népszerű helyszínek parkolóit, hogy elkerüljék a feltorlódó tömeget a hosszú hétvégén.

Információink szerint egyelőre nincs regisztrált koronavírusos beteg Balatonfüreden, hogy ez így maradjon, fontos lenne betartani a kijárási korlátozásokat.

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Mácsai24

2024-07-20. 16.00 Vaszary Galéria

Kiállításmegnyitó.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Charlie 77

2024-07-15. 20.30 Balaton Szabadidő Központ

Koncert.

Hírek, Agora

Hírek

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

zene nyugdíjasoknak

2024.07.09.

Minden évben ugyanaz a téma. Miért csak olyan koncertek vannak a városban, amelyek a nyugdíjas korosztályhoz szólnak? Fenyő, Neoton, Kovács…

fény

2024.06.25.

Szép lett az Esterházy kastély, de este vak sötétben kell arrafelé mászkálni. Egyetlen lámpa nem világítja meg azt a szép…

film

2024.06.07.

Elég érdekes a filmfesztivál helyi programja. Gyakorlatilag a nagyobb filmeket csak Veszprémben lehet látni, itt és Almádiban elsősorban a kisebb…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Monis Banner
2
Bahart