Oldal kiválasztása

Balatoni Élménypark – Várják a kalandorokat

Szerző: | 2020-05-26.

Veszprém és Csopak között, gyönyörűen parkosított környezetben hetedik éve várja visszatérő és új vendégeit a Balatoni Élménypark. A közel 4 hektáros zöld környezetben az izgalmas, extrém és szórakoztató játékok között a felnőttek is újra gyerekként játszhatnak, a gyerekek pedig önfeledten szórakozhatnak.

Óriás inga, szabadesés, biciklis drótkötélpálya

Sokan vannak, akik már kipróbálták a tavalyi szezonban átadott új játékelemeket: a 15 méteres óriás ingát, az extrém csúszót, amely 18 méter magas toronyból indul és 300 méteren „siklik” az élménypark fölött, a biciklis drótkötélpályát 5 méter magasan és a kicsiknek szóló vizes játékokat. Emellett kisvonat, quad, óriás sakk, minigolf, több tucatnyi játékelem, valamint 100-nál is több akadályból álló drótkötélpálya várja a kalandorokat. A Park Café árnyékos teraszán pedig jól esik egy finom kávé, egy pohár hűs limonádé és néhány finom falat.

Biztonságos szórakozás mindenek felett

Az üzemeltetők az újonnan bevezetett „játékszabályokkal” mindent megtesznek azért, hogy a vendégek teljes biztonságban érezhessék magukat. Ennek érdekében kézfertőtlenítési pontot alakítottak ki, a mászáshoz kesztyűket biztosítanak, a felszereléseket, játékokat folyamatosan fertőtlenítik. Az animátorok is kesztyűben és maszkban dolgoznak, a park területén kérik a javasolt 1,5-2 méteres védőtávolság betartását. A meghozott intézkedések nem vesznek el semmit a játékok élvezeti értékéből, az élmény ugyanaz marad! Így ha mindenki betartja a szabályokat, akkor ez a szezon is felejthetetlen élményeket tartogat kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Kezdődhetnek a kalandok?

Az élménypark családbarát minősítéssel rendelkezik.
A park Hungary Card elfogadóhely.

Elérhetőségek:

www.balatonielmenypark.hu 
www.facebook.com/balatonielmenypark
https://www.instagram.com/balatonielmenypark/

Cím: Veszprém és Csopak között, a 73-as út mellett
Telefon: +36 20 946 0641
E-mail: info@elmenyeskalandpark.hu
GPS koordináták: N 47,00505 E 17,91509

  • Képgaléria

(x)

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Szúnyogirtás Füreden

Ismét szúnyoggyérítést tartanak a városban. Június 24-én lesz a földi kémiai irtás.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004