Friss borok, új, meleg fogások a Zelna Borbárban

Az ősz a tavaly nyílt Zelna Borbárban is sok izgalmas változást hozott. Az egyik legfontosabb, hogy a korábban elsősorban hideg fogásokra, kóstolótálakra, tapas jellegű ételekre építő kínálatot éttermi színvonalú meleg konyhára cserélték.

Így most már bátran gondolhatunk ebéd- vagy vacsora helyszínként is a Zelnára, hiszen az október végén induló új étlapjukon olyan finomságok is megtalálhatók lesznek, mint az erdei gombás rizottó, konfitált kacsacombbal, zöldfűszeres bárányborda, mentás zöldborsópürével vagy a spenótos tagliatelle.

A nyári nyüzsgés és a szüreti időszak után Balatonfüred egyik legszebb borbárjában tovább folytatódnak a programok is: a DJ a Bárban és a Zelna Acoustic pénteki mini-koncertjein minden héten remek lemezlovasok, énekesek és zongoristák tűnnek fel, amiket egy-egy alkalommal tematikus kínálattal is fűszereznek.

  • Képgaléria

Október 30-án, az első, beöltözős Zelna Halloween Party-n például halloweeni finomságokat, ördögi koktélokat is kóstolhatunk, a jelmezben érkezőknek pedig meglepetéssel is készül a borbáros csapat.

A zenés péntekek év végéig folytatódnak, emellett pedig egy-egy különleges, kulináris programra is számíthatunk a Zelnában. Ilyen lesz például a Márton-napi borvacsora november 12-én, ahol a borászat saját tételei mellé a borbár séfje egyedülálló menüvel készül.

A Zelna Borbárba nemcsak a borok, a bárkonyha finomságai vagy a programok miatt érdemes időről időre visszatérni, hanem a baráti és családias légkör miatt is is, amit egész évben élvezhetünk.

(X)

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.