Oldal kiválasztása

Digitális oktatásra váltott a Radnóti iskola – Bezárt óvodák

Szerző: | 2020-11-16.

Ma reggel hazaküldték a tanulókat a Radnóti Miklós Általános Iskolából, a tanintézmény egy hétig átáll az online oktatásra. Két óvoda és a bölcsőde is bezárt a városban. Több pedagógusnak pozitív lett a Covid-tesztje.

A Radnóti Miklós Általános Iskolában öt pedagógusnak és az igazgatónak is pozitív lett a koronavírus-tesztje, ezért a további kontaktok elkerülése érdekében a 440 diákot foglalkoztató iskola egy hétre átáll a digitális oktatásra.

– Nehéz lenne a jelenlegi körülmények között megszervezni a hagyományos oktatást, ezért kértük a Balatonfüredi Tankerületi Központot, adjon engedélyt a digitális oktatásra. Hétfőn délelőtt hazaküldtük a diákokat. Tudomásom szerint a tanulók között nincs fertőzött – nyilatkozta a balatonfured.hu kérdésére Steierlein István igazgató.

Szintén a nevelőtestületekben jelentkező koronavírusos tünetek miatt egy hétre be kellett zárni a Kiserdei Óvodát, a lakótelepi óvodát és a városi bölcsődét is.

– A további érintkezések elkerülése érdekében volt szükség az intézmények bezárására. Egyelőre egy hétig szünetel a nevelés az érintett óvodákban. Beteg gyerekekről nincs tudomásunk, viszont az problémát jelent, hogy a gyerekeknek ugyan nincsenek tüneteik, de vírushordozók lehetnek – mondta Bóka István polgármester.

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Charlie 77

2024-07-15. 20.30 Balaton Szabadidő Központ

Koncert.

Hírek, Agora

Hírek

Szúnyogirtás Füreden

Ismét szúnyoggyérítést tartanak a városban. Június 24-én lesz a földi kémiai irtás.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004