Szilveszterkor csak a pezsgő durranjon!

Az állatvédelem jegyében az Arácsért Alapítvány civil kezdeményezést indított. Kérik, hogy a környezetünkben élő állatok érdekében szilveszterkor mindenki mellőzze az otthoni tűzijátékot, inkább csak a pezsgők durranjanak. A pirotechnikára szánt összeget jótékonysági célra fordítsák.

Az alapítvány kéri, december 20-ig jelentkezzenek mindazok akik vállalják, hogy:
– idén szilveszterkor otthon nem gyújtanak tűzijátékot
– a tűzijátékra szánt összeget jótékony célra, például állatvédelmi szervezetek támogatására  fordítják
– december 20-30. között népszerűsítik a kezdeményezést a közösségi fórumokon.

(A jelentkezést az aracsertalapitvany@gmail.com e-mail címre várják.)

– Az Arácsért Alapítvány jövő évi rendhagyó naptára a körülöttünk élő állatokat mutatja be, ezáltal is szeretnénk felhívni a figyelmet az állatvédelemre, az élet iránti tiszteletre.
Mindehhez szervesen kapcsolódik a szilveszteri felhívásunk, hiszen tudjuk, a szilveszter éjszaka a számtalan tűzijáték miatt a házi kedvenceink számára maga a rettegés. Ezért kezdeményezzük, hogy a szilveszteri házi tűzijátékok helyett jótékonysági célra fordítsuk az erre szánt összeget –  mondta Fabacsovics Zoltán, az Arácsért Alapítvány kuratóriumának elnöke.

A kezdeményezéshez csatlakozó első 25 jelentkező ajándékba kapja az Arácsért Alapítvány 2021-es falinaptárát, továbbá valamennyi, december 20-ig beérkező jelentkező sorsoláson vesz részt, melynek nyertese ajándékba kap egy palack Kemendy Arács Zenit Brut Nature pezsgőt, hogy szilveszterkor valóban csak a pezsgő durranjon.

 

 

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.