Oldal kiválasztása

Jézuska Expressz – Adomány gyerekeknek

Szerző: | 2020-12-22.

42 füredi gyermek kapott karácsonyi ajándékot egy füredi vállalkozó kezdeményezte adományozási akció keretében. 23 szociálisan rászoruló helyi családot kerestek meg azzal a kéréssel, hogy írják le, a gyerekek mit szeretnének karácsonyra. Mindenki kívánságát teljesítették.

– Megható leveleket kaptunk a családoktól, olykor el is érzékenyültünk az üzeneteken. Az volt a cél, hogy mindenki megkapja azt, amit szeretne, aki több kívánságot írt, azokat is teljesítettük – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Vogronics Katalin. A füredi vállalkozó a gyűjtés ötletével Holczer András alpolgármestert kereste meg, rajta keresztül kapták meg az önkormányzattól a balatonfüredi szociálisan rászoruló családok elérhetőségét.

A gyerekek játékokat kértek, a tinédzserek elsősorban ruhákat és sminkkészletet, de volt gitár és focilabda is a kérések között. A kezdeményezéshez 32, a városhoz kötődő vagy itt élő magánszemély illetve cég csatlakozott. Az ajándékokat már el is vitték az érintett családoknak.

– Nagyon jó érzés volt átadni az ajándékokat, látni a gyerekek örömét. Mindenképpen szeretnénk folytatni a Jézuska Expressz nevű adomány akciónkat, bízom benne, hogy jövőre még többen csatlakoznak a kezdeményezéshez – mondta Vogronics Katalin, akinek az akcióval nem titkolt szándéka az is, hogy közelebb hozza egymáshoz a helyi lakosokat és a nem itt élő, de a városhoz kötődő vállalkozókat illetve a visszatérő nyaralókat.

Íme, az adományozásban résztvevők:
(Aura Hotel Balatonfüred, Bakonyi Zsolt EV Győrújbarát, Bara Autóház Kft. Érd, Csatádi Krisztina Budapest, Csermely Ákos Balatonfüred, Csőszi Róbert Balatonkenese, Dékány Dénes Csopak, Díva Fodrászkellék Budapest, Dorko Kft. Budapest, Eppel János, Fézler Ildikó, Losan Kft. Budapest, Gönczi család Budapest, Halm-Bau Kft. Budapest, Jász-Talléros Kft. Jászapáti, Kasza Miklós, Pozsony, Kőkuti család, Alsóörs, Krénusz Ferenc, Audi Centrum Budapest, Lelkes Laszló és Kovách Janka Budapest, Liebhauser-Hoor Armand Budapest, Lukács László Budaörs, Lukács Lilla ZELNA Borászat Balatonfüred, M.Kasza Szilárd Balatonfüred, Margit Major Szilágyi Lovasudvar Balatonszőlős, Pámel György Balatonfüred, Pintér Zita Balatonfüred, Robotcenter Balatonfüred, Sándor Lea Budaörs, SpeedUp! autós klub, Csapó Zoltán Győr, Vogronics Dóra Köln, Vogronics Katalin Balatonfüred, Zeke Péter Budapest, Zsolad Kft. Márkó)

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Szúnyogirtás Füreden

Ismét szúnyoggyérítést tartanak a városban. Június 24-én lesz a földi kémiai irtás.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004