Oldal kiválasztása

Tojásfák a városban

Szerző: | 2021-03-30.

A vírushelyzet miatt idén elmaradnak Balatonfüreden a húsvéti programok, de ápolva a hagyományt, ezúttal is a város több pontján tojásfát állítottak fel, amelyek április 4-ig láthatók.

A Balatonfüredi Turisztikai Egyesület, a Balatonfüred Kulturális Nonprofit Kft., valamint Pálffy Károlyné önkormányzati képviselő közreműködésével a város több pontján tojásfát állítottak fel.
A feldíszített fák igen népszerűek, a városban sétálók előszeretettel fényképezik a tojásfákat, a gyerekek kíváncsian nézik, hátha találnak valami meglepetést a tövüknél.

Feldíszített fa áll a Vaszary Villa kertjében, a Szent István téren, a Vitorlás téren, Balatonarács központjában a Hősök terén, a Köztársaság úti lakótelepen az óvoda bejáratánál illetve a Balatonfüredi Lions Club szervezésében a Kovászna Parkban.

  • Képgaléria

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Mácsai24

2024-07-20. 16.00 Vaszary Galéria

Kiállításmegnyitó.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Hírek, Agora

Hírek

DumaFüred 2024

A humor legnagyobb hazai fesztiválja újra a városban. DumaFüred fesztivál július 19-28. között.

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

Moszkító

2024.07.15.

Megtörtént a legutóbbi szúnyoggyérítés? Ismerősi körben senki sem látta a járművet, és érzésre sem lett kevesebb szúnyog.

pénz

2024.07.15.

Iszonyú drága a Balaton! A covid óta háromszorosára emelkedtek az árak a fizetések meg alig változtak. Füred megfizethetetlen. Úgy látom,…

zene nyugdíjasoknak

2024.07.09.

Minden évben ugyanaz a téma. Miért csak olyan koncertek vannak a városban, amelyek a nyugdíjas korosztályhoz szólnak? Fenyő, Neoton, Kovács…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Monis Banner
2
Bahart