Oldal kiválasztása

Újra lehet mozizni Füreden

Szerző: | 2021-05-04.

Több hónapos kihagyás után újra kinyit a Balaton Mozi. Május 13-tól, csütörtöktől ismét lesznek vetítések. A mozit egyelőre csak az oltási igazolvánnyal rendelkezők látogathatják.

A védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendelet szerint az intézményeket, így a mozikat is csak az oltási igazolvánnyal rendelkezők illetve a felügyeletük alatt lévő 18 év alattiak látogathatják, azonban számukra a maszk viselése nem kötelező. A védettségi igazolványt a moziba belépéskor minden esetben ellenőrzik majd.

– A filmszolgáltatás még akadozik, így egyelőre friss premierek nélkül, de május 13-tól újra lesznek vetítések a Balaton Moziban – nyilatkozta a balatonfured.hu-nak Pálffy Géza, a Balaton Mozi üzemeltetője.

A moziban kezdésként három film lesz látható: a Spirál című magyar filmdráma Borbély Alexandra főszereplésével, a Taníts meg repülni! francia film illetve a David Copperfield rendkívüli élete című alkotás.

 

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Mácsai24

2024-07-20. 16.00 Vaszary Galéria

Kiállításmegnyitó.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Hírek, Agora

Hírek

DumaFüred 2024

A humor legnagyobb hazai fesztiválja újra a városban. DumaFüred fesztivál július 19-28. között.

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

Moszkító

2024.07.15.

Megtörtént a legutóbbi szúnyoggyérítés? Ismerősi körben senki sem látta a járművet, és érzésre sem lett kevesebb szúnyog.

pénz

2024.07.15.

Iszonyú drága a Balaton! A covid óta háromszorosára emelkedtek az árak a fizetések meg alig változtak. Füred megfizethetetlen. Úgy látom,…

zene nyugdíjasoknak

2024.07.09.

Minden évben ugyanaz a téma. Miért csak olyan koncertek vannak a városban, amelyek a nyugdíjas korosztályhoz szólnak? Fenyő, Neoton, Kovács…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Monis Banner
2
Bahart