Jótékony szezonkezdet

Június 18-án a Füred Dixieland Band hagyományos évadnyitó koncertjével indul a füredi szezon a Balaton Szabadidő Központ szabadtéri színpadán. A sztárvendég Roby Lakatos világhírű hegedűművész és Király Viktor fiatal popsztár lesz. A koncert bevételét a csíkszeredai Csibészek Alapítvány Árvácska csoportjának zenei oktatására ajánlották fel.

– Óriási megtiszteltetés a zenekarunk számára, hogy sok elfoglaltsága ellenére Roby Lakatos elfogadta a meghívásunkat – mondta Dervalics Róbert, a Füred Dixieland Band vezetője. – Az együttesünk megalakulása óta évente egy vagy két koncert bevételét hátrányos helyzetű, esetleg beteg gyermekek gyógyítására szokta felajánlani. A pandémia rabságából kitörve 2021-ben sem lesz ez másképp. Az Árvácska csoport zenei nevelésének eszközbeszerzését szeretnénk támogatni: hangszereket, kottákat, kottaállványokat és fellépőruhákat adományozunk. A csoport tagjai négy-ötéves pici gyermekektől egészen tizenéves korúak. Kedves barátunk a csíkszeredai konzulátus üzemeltetéséért felelős Gergely István nyugállományú esperes, aki a Csibészek Alapítványt is vezeti. Nagy örömünkre eddigi információink szerint ő is jelen lesz a füredi koncerten – fogalmazott Dervalics Róbert.

A jótékonysági koncertre elővételben lehet jegyet venni a jegy.hu oldalon, a balatonfüredi Tourinform irodában, valamint a koncert előtt a helyszínen. A nézőtéri helyfoglalás érkezési sorrendben történik majd, a belépés oltási igazolvánnyal látogatható.

A koncert részletei itt.

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.