Gyereknapi kedvezmények a Balatoni Élményparkban!

A Mini City kisváros az idei szezon egyik újdonsága a legkisebbek számára.

Kicsiknek….

Idén is megújult a Balatoni Élménypark, ahol ezúttal is egy igazi kuriózummal várjuk a vendégeket! A MINI CITY kisházaiban valóra válik a gyerekek álma, hiszen itt minden olyan, mint a való világban – csak sokkal érdekesebb, színesebb és játékosabb! Érkezz hozzánk a park kisvonatán, nézz körül és játssz tematikus kis házainkban éttermeset, próbáld ki a szépségszalont, süss és főzz a gyerekétteremben, gyógyíts a mini kórházban, közben pedig közlekedj a kisautókkal épp úgy, mint egy felnőtt a nagyvárosban! Gyereknapon a belépés ingyenes a MINI CITY kisvárosba.

Nagyoknak…

A családbarát kalandparkban a nagyobbakat akadálypályákkal, óriás ingával, szabadeséssel, biciklis drótkötélpályával és sok más izgalmas játékkal várjuk! Egyre többen kipróbálták már a hazánkban még újdonságnak számító játékelemeket: a 15 méteres óriás ingát, az extrém csúszót, amely 18 méter magas toronyból indul és 300 méteren „siklik” az élménypark fölött, a biciklis drótkötélpályát 5 méter magasan, és a kicsiknek szóló vizes játékokat. Emellett kisvonat, quad, óriás sakk, minigolf, több tucatnyi játékelem, és 100-nál is több akadályból álló drótkötélpálya várja a kalandorokat.

A sütemények szerelmeseinek…

A park megújult bisztrójában és árnyékos teraszán helyben készült, fantasztikusan finom süteményekkel, minőségi kávékkal és a la carte étlappal állunk vendégeink rendelkezésére. Részletek: balatonielmenypark.hu.

Gyereknapi kedvezmények:

Május utolsó vasárnapján 20% kedvezmény jár minden gyereknek a Süni karszalag árából, valamint INGYENES belépést biztosítunk a MINI CITY kisvárosba.

A Balatoni Élménypark Csopak családbarát minősítéssel rendelkezik. A park Hungary Card elfogadóhely.

Képgaléria

Elérhetőségek:
Veszprém és Csopak között, a 73-as út mellett
Web: balatonielmenypark.hu
Facebook, Instagram: balatonielmenypark
+36 20 946 0641
Nyitva: május 29-30. (szombat-vasárnap) 10.00-19.00 óráig.

(X)

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.