Újra várja a vendégeket a Brada Faloda

A megszokott bőséges ételkínálattal, légkondicionált helyiségben várja újra a vendégeket a város legnépszerűbb étkezdéje, a Brada Faloda. Minőségi ételek, nagy választék és ételkihordás.

A Silver Bevásárló Központban (Arácsi út 16.) található családias hangulatú étkezde bőséges étlapjával, a többféle ízlést kielégítő, időről-időre megújuló választékával a fürediek, és az idelátogatók kedvencévé vált.
Naponta harminc féle ételből lehet választani, találnak kedvükre valót a vegetáriánusok, a paleo étrendet követők, a lisztérzékenyek és a diétázók is. A saláták, levesek, húsételek, tészták mellett rendszeresen lehet kapni cukormentes süteményeket is.

– Mindenkinek nehéz volt az elmúlt időszak, a vendégeknek és nekünk is. Hosszú hónapokig nem nyithattunk ki a járvány miatt, de a sok rendelésnek köszönhetően átvészeltük ezt az időszakot. Nagyon jó újra személyesen találkozni a régi vendégeinkkel, napról-napra egyre többen térnek vissza a megszokott rendhez, bár azt is érzékelem, hogy a covid valamelyest megváltoztatta a szokásokat, az ételkiszállítás nagyon népszerű maradt – mondja Bubrik Judit mesterszakács, a Brada Faloda üzletvezetője.

Az eddigieknél több halételt és salátát lehet kapni a naponta 500-600 vendéget kiszolgáló étteremben, a kínálat 80 százaléka gluténmentes, ahol csak lehet, mellőzik a cukrot.

– Gyorsétterem vagyunk, de külön odafigyelek rá, hogy naponta minimum harmincféle ételből lehessen választani. Ha hosszútávon minőségi szolgáltatást adunk és valóban odafigyelünk a vendégek igényeire, akkor az mindenképpen kamatozik. Az ételkiszállításra minden eddiginél nagyobb az igény. Akárcsak az étkezdében, a házhoz szállításnál is a legfontosabb szempont, hogy szállodai szintű, minőségi, mindig friss ételeket készítsünk – fogalmazott az étkezde vezetője, aki hozzátette: továbbra is készítenek tortákat rendelésre, vállalják esküvők, születésnapok egyéb rendezvények kiszolgálását is.

A gyorsétterem hétköznapokon 11-16 óra, szombaton pedig 11-15 óra között van nyitva, vasárnap szünnap.

A déli kiszállítást minden héten hétfőtől-szombatig 9 és 11 óra között lehet megrendelni a +36 30 394-0413 telefonszámon. A teljes étlapról szabad a választás, a kínálat továbbra is közvetlenül elérhető innen a honlap címoldaláról illetve hozzáférhető az étkezde honlapjáról.

A Brada Faloda továbbra is vállalja torták, pogácsák, hidegtálak előrendelését, ételkészítést rendezvényekre, állófogadásokra valamint születésnapokra.


(X)

 

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.