Oldal kiválasztása

Kiss Ferenc Galériája

Kiss Ferenc hosszú évtizedes gyűjtőmunka következtében az egyik legnagyobb műtárgy és kéziratgyűjtemény birtokosa is, megtalálható nála Karinthy, Petőfi, Radnóti, József Attila és Szép Ernő egy-egy műve is.

Közel hozza a Füredre utazókhoz a kortárs művészetet is, mert nem csak a „kiválasztott kevesek” érthetik a művészetet – vallja. Igyekszik tanácsokat adni a gyűjtőknek, a műtárgyvásárlásra nyitottaknak és azoknak is, akik már befektettek műalkotásokba.
Kiss Ferenc tulajdonosa a nemzetközi szinten is jól ismert artportal.hu művészeti magazinnak is, ami naprakész információval szolgál a kortárs képzőművészeti hírekről és programokról.

 

 

Megosztás

Programok

Mácsai24

2024-07-20. 16.00 Vaszary Galéria

Kiállításmegnyitó.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Hírek, Agora

Hírek

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

Moszkító

2024.07.15.

Megtörtént a legutóbbi szúnyoggyérítés? Ismerősi körben senki sem látta a járművet, és érzésre sem lett kevesebb szúnyog.

pénz

2024.07.15.

Iszonyú drága a Balaton! A covid óta háromszorosára emelkedtek az árak a fizetések meg alig változtak. Füred megfizethetetlen. Úgy látom,…

zene nyugdíjasoknak

2024.07.09.

Minden évben ugyanaz a téma. Miért csak olyan koncertek vannak a városban, amelyek a nyugdíjas korosztályhoz szólnak? Fenyő, Neoton, Kovács…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Monis Banner
2
Bahart