Oldal kiválasztása

Mit kell tudni az elektromos autókról? – Villanyautós találkozó

Szerző: | 2021-09-14.

Az európai autóspiacon tisztán látszik, hogy a gyártók elkötelezték magukat a villanyautó-gyártás mellett, a hagyományos benzinmotorok ideje lejár. Már nem az a kérdés, hogy az autóvezetők áttérnek-e az elektromos autókra, hanem az, mikor veszik meg az első elektromos meghajtású kocsijukat. Kérdés viszont van bőven. A tájékozódásban segít a Balatonfüreden rendezendő villanyautós találkozó.

Milyen szempontokat kell figyelembe venni a villanyautónál, miről érdemes tájékozódni? Melyik megy messzebb? Melyiket jobb vezetni? A design és a praktikum mindenképp ellentétben áll egymással? Mit bírnak az akkumulátorok? Hogyan kell tölteni őket? Kell-e félni a használt elektromos autóktól? És a legfontosabb: melyiket vennénk meg?
Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak azok, akik szeptember 18-án, szombaton ellátogatnak Balatonfüredre, ahol a Kisfaludy strand parkolójában, egy nagy területen sorakoznak fel a témában érdekelt, kereskedők, szervezetek. A járművek forgalmazói nem csak bemutatják idei kínálatukat, de tesztvezetésekre is lehetőség lesz.

A IV. Balatoni Villanyautós Találkozó célja az elektromobilitás iránt érdeklődő, valamint a tisztán elektromos gépkocsit használók összehozása, eszmecseréje. Az aktuális újdonságokat, érdekességeket, egyedi fejlesztéseket is megismerhetik az érdeklődők.
A találkozóra azonban nem csak az elektromos gépkocsit használókat, de az elektromobilitás iránt még csak érdeklődőket is várják. A hangulatos baráti, családi eseményen lehetőség nyílik a tapasztalatok megbeszélésére.

Részletes program itt.

Itt lesznek az elektromos töltőállomások üzemeltetői, a töltőberendezések gyártói, forgalmazói, akik az egyik sarkalatos pontnak számító autótöltéssel kapcsolatban igyekeznek a kérdésekre választ adni. A villanyautó vásárlást fontolgatók megismerhetik a támogatási lehetőségeket, a katasztrófavédelem pedig az elektromos gépkocsikkal kapcsolatos tapasztalatokról, a járművek biztonságáról ad tájékoztatást.

A találkozó zárásaként 16.00 órakor Balatonfüredről egy villanyautó felvonulás is indul. A találkozó elektromos ellátását a helyszínen környezettudatosan állítják elő, bemutató jelleggel.

Minden program látogatása ingyenes.

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hamvas Napok

2024-03-22-23. Irodalmi Szalon

Irodalom és filozófia Hamvas Béla jegyében.

< 2024 >
Március
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Hírek, Agora

Hírek

Teljes útzár

Március 11-14. között ívóvíz hálózati munkálatok miatt teljes útlezárás lesz a Táncsics utcában.

Agora

  • Mária2024-03-17 14.24AgoraSokan voltak a koncerten, teltház volt. Többször hallottam zenélni, de ez volt eddig a legjobb műsora.
  • cinikus2024-03-17 09.05AgoraSzép volt az ünnepi beszéd. Még szebb lett volna, ha a nagyobbik részét nem a központban írták volna.
  • morze2024-03-17 08.51AgoraSzép gondolattal zárja a polgármester a beszédét. Valóban jó és érdemes itt élni. De az lenne a kérésem, hogy a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004