Oldal kiválasztása

Mit kell tudni az elektromos autókról? – Villanyautós találkozó

Szerző: | 2021-09-14.

Az európai autóspiacon tisztán látszik, hogy a gyártók elkötelezték magukat a villanyautó-gyártás mellett, a hagyományos benzinmotorok ideje lejár. Már nem az a kérdés, hogy az autóvezetők áttérnek-e az elektromos autókra, hanem az, mikor veszik meg az első elektromos meghajtású kocsijukat. Kérdés viszont van bőven. A tájékozódásban segít a Balatonfüreden rendezendő villanyautós találkozó.

Milyen szempontokat kell figyelembe venni a villanyautónál, miről érdemes tájékozódni? Melyik megy messzebb? Melyiket jobb vezetni? A design és a praktikum mindenképp ellentétben áll egymással? Mit bírnak az akkumulátorok? Hogyan kell tölteni őket? Kell-e félni a használt elektromos autóktól? És a legfontosabb: melyiket vennénk meg?
Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak azok, akik szeptember 18-án, szombaton ellátogatnak Balatonfüredre, ahol a Kisfaludy strand parkolójában, egy nagy területen sorakoznak fel a témában érdekelt, kereskedők, szervezetek. A járművek forgalmazói nem csak bemutatják idei kínálatukat, de tesztvezetésekre is lehetőség lesz.

A IV. Balatoni Villanyautós Találkozó célja az elektromobilitás iránt érdeklődő, valamint a tisztán elektromos gépkocsit használók összehozása, eszmecseréje. Az aktuális újdonságokat, érdekességeket, egyedi fejlesztéseket is megismerhetik az érdeklődők.
A találkozóra azonban nem csak az elektromos gépkocsit használókat, de az elektromobilitás iránt még csak érdeklődőket is várják. A hangulatos baráti, családi eseményen lehetőség nyílik a tapasztalatok megbeszélésére.

Részletes program itt.

Itt lesznek az elektromos töltőállomások üzemeltetői, a töltőberendezések gyártói, forgalmazói, akik az egyik sarkalatos pontnak számító autótöltéssel kapcsolatban igyekeznek a kérdésekre választ adni. A villanyautó vásárlást fontolgatók megismerhetik a támogatási lehetőségeket, a katasztrófavédelem pedig az elektromos gépkocsikkal kapcsolatos tapasztalatokról, a járművek biztonságáról ad tájékoztatást.

A találkozó zárásaként 16.00 órakor Balatonfüredről egy villanyautó felvonulás is indul. A találkozó elektromos ellátását a helyszínen környezettudatosan állítják elő, bemutató jelleggel.

Minden program látogatása ingyenes.

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

199. Anna-bál

2024-07-27. 18.00 Anna Grand Hotel

Bál a hagyományok jegyében.

Operagála

2024-07-26. 20.00 Gyógy tér

Szólisták koncertje.

Operafüred

2024-07-25. 20.00 Gyógy tér

Gálakoncert.

Anna Fesztivál

2024-07-22-28. Tagore sétány

Operagála, szerenádok éjszakája, szívhalászat.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Hírek, Agora

Hírek

DumaFüred 2024

A humor legnagyobb hazai fesztiválja újra a városban. DumaFüred fesztivál július 19-28. között.

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

füredi átlagnyögdíjas

2024.07.18.

Tegnap teljesen véletlen belebotlottam a Kisfaludyn egy 5 tagú német családba, nagyon érdekelte őket minden, ők is megjegyezték, hogy a…

Moszkító

2024.07.15.

Megtörtént a legutóbbi szúnyoggyérítés? Ismerősi körben senki sem látta a járművet, és érzésre sem lett kevesebb szúnyog.

pénz

2024.07.15.

Iszonyú drága a Balaton! A covid óta háromszorosára emelkedtek az árak a fizetések meg alig változtak. Füred megfizethetetlen. Úgy látom,…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bmw
Monis Banner
2
Bahart