Oldal kiválasztása

Mit kell tudni az elektromos autókról? – Villanyautós találkozó

Szerző: | 2021-09-14.

Az európai autóspiacon tisztán látszik, hogy a gyártók elkötelezték magukat a villanyautó-gyártás mellett, a hagyományos benzinmotorok ideje lejár. Már nem az a kérdés, hogy az autóvezetők áttérnek-e az elektromos autókra, hanem az, mikor veszik meg az első elektromos meghajtású kocsijukat. Kérdés viszont van bőven. A tájékozódásban segít a Balatonfüreden rendezendő villanyautós találkozó.

Milyen szempontokat kell figyelembe venni a villanyautónál, miről érdemes tájékozódni? Melyik megy messzebb? Melyiket jobb vezetni? A design és a praktikum mindenképp ellentétben áll egymással? Mit bírnak az akkumulátorok? Hogyan kell tölteni őket? Kell-e félni a használt elektromos autóktól? És a legfontosabb: melyiket vennénk meg?
Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak azok, akik szeptember 18-án, szombaton ellátogatnak Balatonfüredre, ahol a Kisfaludy strand parkolójában, egy nagy területen sorakoznak fel a témában érdekelt, kereskedők, szervezetek. A járművek forgalmazói nem csak bemutatják idei kínálatukat, de tesztvezetésekre is lehetőség lesz.

A IV. Balatoni Villanyautós Találkozó célja az elektromobilitás iránt érdeklődő, valamint a tisztán elektromos gépkocsit használók összehozása, eszmecseréje. Az aktuális újdonságokat, érdekességeket, egyedi fejlesztéseket is megismerhetik az érdeklődők.
A találkozóra azonban nem csak az elektromos gépkocsit használókat, de az elektromobilitás iránt még csak érdeklődőket is várják. A hangulatos baráti, családi eseményen lehetőség nyílik a tapasztalatok megbeszélésére.

Részletes program itt.

Itt lesznek az elektromos töltőállomások üzemeltetői, a töltőberendezések gyártói, forgalmazói, akik az egyik sarkalatos pontnak számító autótöltéssel kapcsolatban igyekeznek a kérdésekre választ adni. A villanyautó vásárlást fontolgatók megismerhetik a támogatási lehetőségeket, a katasztrófavédelem pedig az elektromos gépkocsikkal kapcsolatos tapasztalatokról, a járművek biztonságáról ad tájékoztatást.

A találkozó zárásaként 16.00 órakor Balatonfüredről egy villanyautó felvonulás is indul. A találkozó elektromos ellátását a helyszínen környezettudatosan állítják elő, bemutató jelleggel.

Minden program látogatása ingyenes.

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Jókai-napok

2024-05-03-04. Jókai Emlékház

Megemlékezés, irodalmi est.

Zeneiskolai koncert

2024-04-28. 17.00 Balatonfüred Kongresszusi Központ

Művészeti csoportok hangversenye.

< 2024 >
Április
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Hírek, Agora

Hírek

Sebességmérési akció

A rendőrség az egész országot érintő sebesség-ellenőrzési kampányt tart. Balatonfüreden is mérnek.

Lezárják a Kossuth utcát

Május 1-jén majális lesz a Kossuth utcán, ezért annak felső részét lezárják. Íme, a részletek.

Verspályázat

A város ebben az évben is meghirdeti a Salvatore Quasimodo verspályázatot.

Agora

  • Helytörténeti Gyűjtemény2024-04-18 18.40AgoraOlyan szép és zöld lett ez az épület is! Mint a bíróság, meg a konferenciaközpont, meg a többi. Ja, nem.
  • Mándoki2024-04-17 16.54AgoraJajj, istenem! Kilóg a lóláb, kedves csalódott mátrai. Akkor irány oda, ahol jobb. Mindenki legyen ott, ahol jó neki. Peace!
  • csacsacsalódott mátrai országjárókrók2024-04-17 15.14AgoraNa, megint kényszerítve lettem egy válaszra, amit tényleg nem akartam közzétenni. Lelkük rajta. (vajon le fogják közölni?) Az akali ismerősünk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004