Oldal kiválasztása

Füredi futás a sétányon

Szerző: | 2021-10-26.

Évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Generali Run Balatonfüred futóverseny. A szervezők idén is több ezer érdeklődőt várnak a rendezvényre. A család minden tagja megmérettetheti magát, hiszen a különböző korosztályos futamok mellett családi és egyéni számban is részt lehet venni. Rajt és versenyközpont a Vitorlás téren.

Az október 30-án, szombaton, reggel kilenc órától zajló rendezvény fókuszában a kisgyermekes családok állnak, több gyermekfutam közül lehet majd választani, sőt a versenyen először lesz babakocsis futószám is.

A nyolcadik alkalommal megtartott versenyen egyébként három hagyományos távon indulhatnak a futók, 6,5-,10,5-, és 21,1 kilométeren, a félmaratoni táv pedig váltóban is teljesíthető. A pálya érinti a Tagore sétányt, a zárt futókör teljesen biztonságos a versenyzőknek. A tavalyi versenyen nagy sikert aratott a reggeliző kert, ezért idén is lesz füredi reggeli, ezúttal meleg teával és kávéval várják itt az első ezer versenyzőt.

Az eseményen ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokat is tartanak, de lesz baba-mama sarok, továbbá a kismamák szülést követő szétnyílt hasizom vizsgálaton és tanácsadáson is részt vehetnek.

A futóverseny iránt érdeklődők találkozhatnak a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány mentőautójával is. Az alapítvány 2002. óta szervezi és végzi a beteg újszülöttek és koraszülöttek mentését. Mentőegységük saját mentőautóval, speciális szakember gárdával és felszereléssel siet a koraszülöttek megsegítésére a régióban. A Bébimentő Alapítvány korszerű műszerek, a mindennapi működést segítő eszközök vásárlásával segíti a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház koraszülött-újszülött és gyermek intenzív ellátását.

A futóverseny helyszínén a Generali, a munkatársaitól származó felajánlásoknak köszönhetően eszközadományokat ad majd át a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány részére.

További információk, nevezés itt.

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Mácsai24

2024-07-20. 16.00 Vaszary Galéria

Kiállításmegnyitó.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Charlie 77

2024-07-15. 20.30 Balaton Szabadidő Központ

Koncert.

Hírek, Agora

Hírek

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

zene nyugdíjasoknak

2024.07.09.

Minden évben ugyanaz a téma. Miért csak olyan koncertek vannak a városban, amelyek a nyugdíjas korosztályhoz szólnak? Fenyő, Neoton, Kovács…

fény

2024.06.25.

Szép lett az Esterházy kastély, de este vak sötétben kell arrafelé mászkálni. Egyetlen lámpa nem világítja meg azt a szép…

film

2024.06.07.

Elég érdekes a filmfesztivál helyi programja. Gyakorlatilag a nagyobb filmeket csak Veszprémben lehet látni, itt és Almádiban elsősorban a kisebb…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Monis Banner
2
Bahart