Füredi futás a sétányon

Évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Generali Run Balatonfüred futóverseny. A szervezők idén is több ezer érdeklődőt várnak a rendezvényre. A család minden tagja megmérettetheti magát, hiszen a különböző korosztályos futamok mellett családi és egyéni számban is részt lehet venni. Rajt és versenyközpont a Vitorlás téren.

Az október 30-án, szombaton, reggel kilenc órától zajló rendezvény fókuszában a kisgyermekes családok állnak, több gyermekfutam közül lehet majd választani, sőt a versenyen először lesz babakocsis futószám is.

A nyolcadik alkalommal megtartott versenyen egyébként három hagyományos távon indulhatnak a futók, 6,5-,10,5-, és 21,1 kilométeren, a félmaratoni táv pedig váltóban is teljesíthető. A pálya érinti a Tagore sétányt, a zárt futókör teljesen biztonságos a versenyzőknek. A tavalyi versenyen nagy sikert aratott a reggeliző kert, ezért idén is lesz füredi reggeli, ezúttal meleg teával és kávéval várják itt az első ezer versenyzőt.

Az eseményen ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokat is tartanak, de lesz baba-mama sarok, továbbá a kismamák szülést követő szétnyílt hasizom vizsgálaton és tanácsadáson is részt vehetnek.

A futóverseny iránt érdeklődők találkozhatnak a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány mentőautójával is. Az alapítvány 2002. óta szervezi és végzi a beteg újszülöttek és koraszülöttek mentését. Mentőegységük saját mentőautóval, speciális szakember gárdával és felszereléssel siet a koraszülöttek megsegítésére a régióban. A Bébimentő Alapítvány korszerű műszerek, a mindennapi működést segítő eszközök vásárlásával segíti a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház koraszülött-újszülött és gyermek intenzív ellátását.

A futóverseny helyszínén a Generali, a munkatársaitól származó felajánlásoknak köszönhetően eszközadományokat ad majd át a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány részére.

További információk, nevezés itt.

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.