Ingyenes parkolás a Kisfaludy utcában

Díjmentesen lehet majd parkolni a Kisfaludy utca teljes hosszában, november 22-28. között, a kormány által elrendelt Covid-19 oltási kampányidőszakban – döntött a város polgármestere.

Az ingyenes parkolási lehetőséggel, amelyet kihelyezett táblák is jeleznek majd, az oltások felvételét igyekszik megkönnyíteni a város, hiszen a Szívkórház oltópontként funkcionál.

Mint ismert, az átoltottság további növelése és a járvány megfékezése érdekében a kormány november 22-28. között oltási akcióhetet indít a kórházi oltópontokon, ahol megemelt oltási kapacitással várják a még oltatlanokat, és akár a második, harmadik oltást felvenni kívánókat.
Az oltási akcióhét során időpontfoglalással és anélkül is lehet érkezni az oltópontokra akár az első, akár az elmaradt második, akár a harmadik oltásra. Időpontot azok tudnak foglalni, akik előzetesen regisztráltak a www.eeszt.gov.hu honlapon.

Az oltási akcióhét november 22. hétfő és november 28. vasárnap között zajlik, az oltópontok reggel 7 és este 19 óra között lesznek elérhetők.
A kórházi oltópontokon öt féle vakcina áll rendelkezésre: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen és Sinopharm.

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.