Folytatódnak a fejlesztések – Turisztikai évadnyitó

Balatonfüred jól él a lehetőségeivel, idén is tartalmas kikapcsolódást kínál az ideérkező vendégeknek. Folytatódnak a fejlesztések, egyebek mellett megépül az Aranyhíd-strand és kertmozit alakítanak ki – hangzott el a helyi turisztikai egyesület évadnyitóján. A rendezvényen átadták az év turisztikai vállalkozója díjat, amelyet a Végh Családi Pincészet vehetett át, az Év startup vállalkozója pedig az ÉgSzínKék Koktélbár üzemeltetője, Hámori Marcell lett.

Megtartotta hagyományos évadnyitó rendezvényét a helyi turisztikai egyesület. Az összejövetelen Bóka István polgármester vázolta fel a következő években várható városi fejlesztéseket, a legfontosabb célkitűzéseket. Böröcz István a helyi turisztikai egyesület elnöke értékelte az elmúlt két év szezonját.

A Szőcs Géza Irodalmi Szalonban megtartott évadnyitó eseményen átadták Az év turisztikai vállalkozója Balatonfüreden szakmai díjat is.
A négy jelölt közül (Giorgi Pizzéria – Soponyai Róbert, Jocibusz – Kiss József, Petrányi Pincészet – Petrányi István, Végh Családi Pincészet – Végh Endre) végül Végh Endre kapta az elismerést, az év kezdő vállalkozója pedig Hámori Marcell lett, akivel még akkor beszélgettünk, amikor az év legjobb bárja díjat kapta az általa kitalált ÉgSzínKék.

A rendezvényről a Füred TV készített tudósítást.

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.