Oldal kiválasztása

Magyar Nemzeti Parkok Hete

Szerző: | 2022-05-16.

Magyar Nemzeti Parkok Hete 2022 kampány keretében június 6-12. között változatos programok várják a természeti élmények iránt érdeklődőket. A rendezvény nyitóhétvégéjét a Balatoni Hal- és Borünnep keretében rendezik meg.

Június 3-6. között, a Balatoni Hal- és Borünnep keretében a Tagore sétányon mutatkoznak be a Magyar Nemzeti Parkok: a zöldforgatagban átfogó képet kapnak a látogatók az ország természeti, ökoturisztikai, kulturális kínálatáról, bekapcsolódhatnak a hagyományőrző kézművesek munkájába, nem utolsó sorban garantált ajándékokat, értékes ajándékcsomagokat nyerhetnek a kicsiknek és nagyoknak is szórakozást ígérő természetismereti játékokon.

A zöld rendezvénycsokrot tovább színesíti a Nemzeti Parki Termékek vására. A védjegy a vásárlók és fogyasztók számára garanciát jelent, hogy a termék, szolgáltatás az adott régióból származik, környezetkímélő módon előállított, jó minőségű, és az adott területhez, kulturális örökséghez, helyi hagyományokhoz és értékekhez közvetlenül kapcsolódik. A rendezvényen az ország minden tájáról érkeznek termelők, hogy bemutassák különleges termékeiket.

Június 6-12. között valamennyi nemzeti parkban gazdag programkínálat, izgalmas kalandtúrák, családi programok várnak az érdeklődőkre földön és vízen, ingyenesen vagy kedvezményes áron. A Magyar Nemzeti Parkok ajánlataikkal mind az állat- és növényvilág, mind a földtani értékek szerelmeseinek a kedvében járnak.

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Adj vért Balatonfüreden!

Az ország hét városában véradási akciót tartanak szeptember utolsó hétvégéjén. Balatonfüred az egyik helyszín.

Közel ezren tekertek

A zord időjárás ellenére a BalatonFondón közel ezren indultak el.

Mert ha elindul a vonat...

2024.09.26.

Biztos nem Belgrádba ment a kérdéses járat... Akkor nem, hogy 32 percet késett volna, hanem 32 perccel előbb érkezett volna…

MÁV

2024.09.25.

A 32 perc az még csak lóf... sem. Ez tényleg így van. Bármit csak akkor lehet szóvá tenni, ha 120…

soha többet vonat!!!

2024.09.25.

Több éve vonatoztam utoljára és hétfőn egy világ dőlt össze bennem! a 13,05-ös tapolcai vonat 32 perces késéssel indult Füredről,és…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bmw
Mvm Cmyk Emblem Mg
Szerencsejáték Zrt
Bahart