Magyar Nemzeti Parkok Hete

Magyar Nemzeti Parkok Hete 2022 kampány keretében június 6-12. között változatos programok várják a természeti élmények iránt érdeklődőket. A rendezvény nyitóhétvégéjét a Balatoni Hal- és Borünnep keretében rendezik meg.

Június 3-6. között, a Balatoni Hal- és Borünnep keretében a Tagore sétányon mutatkoznak be a Magyar Nemzeti Parkok: a zöldforgatagban átfogó képet kapnak a látogatók az ország természeti, ökoturisztikai, kulturális kínálatáról, bekapcsolódhatnak a hagyományőrző kézművesek munkájába, nem utolsó sorban garantált ajándékokat, értékes ajándékcsomagokat nyerhetnek a kicsiknek és nagyoknak is szórakozást ígérő természetismereti játékokon.

A zöld rendezvénycsokrot tovább színesíti a Nemzeti Parki Termékek vására. A védjegy a vásárlók és fogyasztók számára garanciát jelent, hogy a termék, szolgáltatás az adott régióból származik, környezetkímélő módon előállított, jó minőségű, és az adott területhez, kulturális örökséghez, helyi hagyományokhoz és értékekhez közvetlenül kapcsolódik. A rendezvényen az ország minden tájáról érkeznek termelők, hogy bemutassák különleges termékeiket.

Június 6-12. között valamennyi nemzeti parkban gazdag programkínálat, izgalmas kalandtúrák, családi programok várnak az érdeklődőkre földön és vízen, ingyenesen vagy kedvezményes áron. A Magyar Nemzeti Parkok ajánlataikkal mind az állat- és növényvilág, mind a földtani értékek szerelmeseinek a kedvében járnak.

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.