Kinyitottak a város strandjai

Június 1-én hivatalosan is megnyitottak a város strandjai, belépődíjat kell fizetni a fürdőkbe. A Kisfaludy és az Esterházy strandon ezúttal is több fejlesztés történt.

Kinyitottak a balatonfüredi strandok, amelyek este hat óráig belépődíj ellenében látogathatók. Pénztárzárás után 22 óráig a strandok közpark jelleggel nyitva tartanak a sétálók részére.

Újdonság, hogy már mobilfizetéssel is meg lehet váltani a belépőket a strandokra. Egyszerűen, gyorsan és plusz költségek nélkül a Nemzeti Mobilfizetés applikációján keresztül lehet megvásárolni a jegyeket.

Az Esterházy strand továbbra is a Balaton egyik prémium fürdője. Itt az egyszeri felnőtt belépő 1700-, a gyerek pedig 1050 forint, de számos kedvezményes jegylehetőség van.

Az északi Balaton-part legnagyobb szórakoztató strandjára a Kisfaludy strandra a felnőtt belépő 1050-, míg a gyerek 650 forint, itt a füredi lakosok továbbra is 500 forintos bérlettel egész évben látogathatják a strandot, ahol hamarosan nyit az csúszdapark élménysziget is.

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.