Oldal kiválasztása

Tölts el egy izgalmas napot a Balatoni Élményparkban!

Szerző: | 2022-06-23.

Felfedezni váró játékok sokasága vár idén nyáron is a Balatoni Élményparkban. Gyerekek és szülők, kalandra vágyó fiatalok, kikapcsolódást kereső idősebbek garantáltan megtalálják itt a tartalmas időtöltést. Ráadásul a házi kedvencedet is viheted magaddal, egy kutyus is jól érzi magát a tágas parkban.

Mini City kisváros – a legkisebbek álma

A Mini City kisvárosban valóra válik a gyerekek álma, hiszen itt minden olyan, mint a való világban – csak sokkal színesebb és játékosabb! A vidám, színes tematikus kisházak idén újabb szolgáltatókkal bővültek: például egy autószerelő műhellyel és Mini City polgármesteri hivatallal. Több lett a kisautó is, a park nagy kedvencének számító kisvasút pedig vidám füttyszóval szeli át az idei szezonra épült lámpás vasúti átkelőt! Újdonság a vadonatúj gyerek quad pálya is, szuper akkumulátoros quadokkal.

Családbarát park: kalandok mindenkinek

A Balatoni Élménypark méltán érdemelte ki a családbarát minősítést, hiszen a vendégeket gyönyörűen parkosított, egészséges környezet várja egész nyáron. A kicsik legnagyobb kedvencei a Mini City mellett az akadálypályák, a vizes játékok, a kisvonat, valamint az óriás sakk, a játékvár, és a gokart. Az izgalmas kalandokból a nagyobbak és a felnőttek sem maradhatnak ki: őket óriás inga, extrém csúszás, adrenalin akadálypálya, biciklis drótkötélpálya is várja.

Finom ebéd a teraszon, árnyas fák alatt

A park tavaly megújult bisztrója finom süteményekkel, főételekkel, minőségi kávékkal áll a vendégek rendelkezésére. A Park Bisztro szolgáltatásai belépőjegy nélkül is igénybe vehetők.
És egy kis mese…
A park vendége volt a népszerű magyar írónő, Bartos Erika is. Idén tavasszal megjelent, Brúnó a Balatonon című könyvében gyönyörű rajzokkal illusztrálva mutatja meg nekünk Brúnó kalandjait, aki bizony a Balatoni Élményparkban is nagyon jól érezte magát!

  • Képgaléria

Hol találod?
Veszprém és Csopak között, a 73-as út mellett.
Nyitva: a nyári szezonban minden nap, 10.00-19.00 óráig.
Web: balatonielmenypark.hu
Facebook, Instagram: balatonielmenypark
T.: 06 20 946 0641

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004