Friss élmények, új nyári kalandok a Balatoni Élményparkban!

Végeláthatatlan élmény, kaland és izgalom várja a nyaralókat és a helybélieket a Balatoni Élményparkban, Csopakon. Vizes játékok, Mini City, biciklis drótkötélpálya, óriás inga, kisvasút és még számtalan szórakoztató program szerepel a kínálatban – és ami még jó hír: négylábú kedvenceinket is magunkkal vihetjük.

Mini City kisváros: az év legnagyobb dobása

Tartalmas időtöltést garantál az idei nyári szezonban is rengeteg újdonságot felsorakoztató, családbarát minősítésű Balatoni Élménypark a „Nosztori” tetején. A 2022-es év legnagyobb dobása a közel duplájára nőtt Mini City új épületekkel, kibővült úthálózattal és a hozzá illő sok-sok elektromos kisautóval. Idén ugyanis már 15 kisautó közül válogathatnak a mini sofőrök, így bárki lehet rendőr, tűzoltó, kamionsofőr, emellett vagány és nagyon menő kocsik is a rendelkezésre állnak természetesen. Az újdonságok sora itt nem áll meg, hiszen épült egy gyerek quad pálya, ahol elektromos járgányokkal róhatják a köröket az izgalomra vágyó fiatalok, a legkisebbeknek pedig ugrálóvár teszi még tartalmasabbá az élményt.

Minden nap zakatol a kisvasút

És persze az örök kedvenc: a parkban minden nap útjára indul a kisvasút, ami korosztálytól függetlenül hatalmas élmény mindenkinek – bizony, bizony, még a felnőtteknek is!

A parkban a klasszikus játékok is megmaradtak: kimerítő ugrálást biztosít a játszótér, közös nevetésre sarkallnak a labdajátékok, a kihívásokat keresők a drótkötélpályán tehetik próbára magukat, míg a legmelegebb napokon vizes játékok biztosítják a vidám felfrissülést.

Az izgalmas kalandokból a nagyobbak és a felnőttek sem maradhatnak ki: őket óriás inga, extrém csúszás, adrenalin akadálypálya, biciklis drótkötélpálya is várja, és persze egy finom ebéd a teraszon, az árnyas fák alatt. A park tavaly megújult bisztrója süteményekkel, főételekkel, minőségi kávékkal áll a vendégek rendelkezésére. A Park Bisztro szolgáltatásai belépőjegy nélkül is igénybe vehetők.

Brúnó kalandjai 

A park vendége volt nemrég a népszerű magyar írónő, Bartos Erika is. Idén tavasszal megjelent, Brúnó a Balatonon című könyvében gyönyörű rajzokkal illusztrálva mutatja meg Brúnó kalandjait, aki bizony a Balatoni Élményparkban is nagyon jól érezte magát! Részletek a könyvből itt.

  • Képgaléria

Elérhetőségek:
Veszprém és Csopak között, a 73-as út mellett.
Nyitva: a nyári szezonban minden nap 10.00-19.00 óráig.
Web: balatonielmenypark.hu
Facebook, Instagram: balatonielmenypark
T.: 06 20 946 0641

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.