Oldal kiválasztása

Friss élmények, új nyári kalandok a Balatoni Élményparkban!

Szerző: | 2022-07-22.

Végeláthatatlan élmény, kaland és izgalom várja a nyaralókat és a helybélieket a Balatoni Élményparkban, Csopakon. Vizes játékok, Mini City, biciklis drótkötélpálya, óriás inga, kisvasút és még számtalan szórakoztató program szerepel a kínálatban – és ami még jó hír: négylábú kedvenceinket is magunkkal vihetjük.

Mini City kisváros: az év legnagyobb dobása

Tartalmas időtöltést garantál az idei nyári szezonban is rengeteg újdonságot felsorakoztató, családbarát minősítésű Balatoni Élménypark a „Nosztori” tetején. A 2022-es év legnagyobb dobása a közel duplájára nőtt Mini City új épületekkel, kibővült úthálózattal és a hozzá illő sok-sok elektromos kisautóval. Idén ugyanis már 15 kisautó közül válogathatnak a mini sofőrök, így bárki lehet rendőr, tűzoltó, kamionsofőr, emellett vagány és nagyon menő kocsik is a rendelkezésre állnak természetesen. Az újdonságok sora itt nem áll meg, hiszen épült egy gyerek quad pálya, ahol elektromos járgányokkal róhatják a köröket az izgalomra vágyó fiatalok, a legkisebbeknek pedig ugrálóvár teszi még tartalmasabbá az élményt.

Minden nap zakatol a kisvasút

És persze az örök kedvenc: a parkban minden nap útjára indul a kisvasút, ami korosztálytól függetlenül hatalmas élmény mindenkinek – bizony, bizony, még a felnőtteknek is!

A parkban a klasszikus játékok is megmaradtak: kimerítő ugrálást biztosít a játszótér, közös nevetésre sarkallnak a labdajátékok, a kihívásokat keresők a drótkötélpályán tehetik próbára magukat, míg a legmelegebb napokon vizes játékok biztosítják a vidám felfrissülést.

Az izgalmas kalandokból a nagyobbak és a felnőttek sem maradhatnak ki: őket óriás inga, extrém csúszás, adrenalin akadálypálya, biciklis drótkötélpálya is várja, és persze egy finom ebéd a teraszon, az árnyas fák alatt. A park tavaly megújult bisztrója süteményekkel, főételekkel, minőségi kávékkal áll a vendégek rendelkezésére. A Park Bisztro szolgáltatásai belépőjegy nélkül is igénybe vehetők.

Brúnó kalandjai 

A park vendége volt nemrég a népszerű magyar írónő, Bartos Erika is. Idén tavasszal megjelent, Brúnó a Balatonon című könyvében gyönyörű rajzokkal illusztrálva mutatja meg Brúnó kalandjait, aki bizony a Balatoni Élményparkban is nagyon jól érezte magát! Részletek a könyvből itt.

  • Képgaléria

Elérhetőségek:
Veszprém és Csopak között, a 73-as út mellett.
Nyitva: a nyári szezonban minden nap 10.00-19.00 óráig.
Web: balatonielmenypark.hu
Facebook, Instagram: balatonielmenypark
T.: 06 20 946 0641

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Mácsai24

2024-07-20. 16.00 Vaszary Galéria

Kiállításmegnyitó.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Hírek, Agora

Hírek

DumaFüred 2024

A humor legnagyobb hazai fesztiválja újra a városban. DumaFüred fesztivál július 19-28. között.

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

Moszkító

2024.07.15.

Megtörtént a legutóbbi szúnyoggyérítés? Ismerősi körben senki sem látta a járművet, és érzésre sem lett kevesebb szúnyog.

pénz

2024.07.15.

Iszonyú drága a Balaton! A covid óta háromszorosára emelkedtek az árak a fizetések meg alig változtak. Füred megfizethetetlen. Úgy látom,…

zene nyugdíjasoknak

2024.07.09.

Minden évben ugyanaz a téma. Miért csak olyan koncertek vannak a városban, amelyek a nyugdíjas korosztályhoz szólnak? Fenyő, Neoton, Kovács…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Monis Banner
2
Bahart