Nyílt napok a síiskolában

December 10-11-én nyílt napokat tart a Balatonfüredi Síiskola a Forrás Sportparkban. Az általános iskolások illetve óvodások számára a program ingyenes.

A Forrás Sportparkban a frissen megalakult Balatonfüredi Síiskola szervezésében rendezik meg a nyílt napokat. A két nap alatt a látogatók megismerhetik a síiskolát, kipróbálhatják az új, kivilágított, tányéros felvonóval ellátott, műanyag borítású tansípályát, amely időjárástól függetlenül kiváló lehetőséget nyújt a sportolásra a kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Elsősorban a havas sportok iránt érdeklődő diákokat és szülőket várják, de a program nyitott, bárki ellátogathat a Forrás Sportparkba. A felszerelést: síléc, bakancs, sisak, a szervezők biztosítják. (Kesztyűt mindenki hozzon magával, de a havas pályára felkészített, viaszolt lécek a műanyag pályán nem használhatók.)

December 10-én, és 11-én, 10-14 óra között rendezik meg a nyílt napokat.
A Balatonfüredi Síiskola a téli szünetben már tanfolyamokat is indít kezdő, középhaladó és haladó szinten, jövő év januárban pedig már csoportos tanfolyamok illetve magánórák is elérhetők lesznek.

 

 

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.