Oldal kiválasztása

Adományokból karácsonyi ajándék gyerekeknek

Szerző: | 2022-12-22.

58 füredi gyermek kapott névre szóló karácsonyi ajándékot a Jézuska Expressz adományozási akció keretében. Egy füredi vállalkozó kezdeményezésére 30 szociálisan rászoruló helyi családot kerestek meg azzal a kéréssel, hogy írják le, a gyerekek milyen meglepetést szeretnének karácsonyra. Mindenki kívánsága teljesült.

A Jézuska Expressz karácsonyi adományozási akciót két évvel ezelőtt szervezték meg először a városban, a gyűjtés egy füredi vállalkozó ötlete volt. Idén is a balatonfüredi szociálisan rászoruló családokat keresték fel azzal a kéréssel, hogy a gyerekek írják le egy levélben, mit szeretnének kapni karácsonyra.

– Az volt a cél, hogy mindenkinek legyen karácsonya. A felajánlásoknak köszönhetően 1,1 millió forint értékben tudtuk teljesíteni a gyerekek kívánságait. A hőn áhított meglepetések között volt tablet, márkás sportcipők, ruhák, babák, legók, de volt aki boxzsákot, gokartot vagy JBL fejhallgatót kért. Minden kívánságot tudtunk teljesíteni – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére a gyűjtést kezdeményező füredi vállalkozó, Vogronics Katalin.

A kezdeményezéshez mintegy negyven, a városhoz kötődő vagy itt élő magánszemély illetve cég csatlakozott. Az ajándékokat december 21-én vitték el az érintett családoknak.

Íme, az adományozásban résztvevők:
Aura Hotel Balatonfüred, Balthazar Emil Budapest, Bara Autóház Kft. Érd, Bergmann Márta, Bergmann Cukrászda Balatonfüred, Cziglené Kovács Orsi Füred Hotel, Csermely Ákos Balatonfüred, Darvalics Lajos Tihany, Dékány Dénes Csopak, Dobszai Zoltán Soltvadkert, Eppel János Balatonfüred, Eppel Zsuzsa Budapest, Ferenczi Gábor Budapest, Fézler Ildikó Losan Kft. Budapest, Gém Éva Dorkó Kft, Gönczi család Budapest, Hornyák Tamás Balatonfüred, Horti Gergely Budapest, Ivácskovics György Balatonfüred, Korcsogné Deli Zita Balatonfüred, Kozma Attila Zsolad Kft. Márkó, Kőfalvi Tamás Budapest, Krénusz Ferenc Audi Centrum. Budapest, Lukács László Budaörs, Lukács Lilla Zelna Borászat Balatonfüred, M. Kasza Szilárd Balatonfüred, Pámel György Balatonfüred, Pintér Zita Balatonfüred, Robotcenter Balatonfüred, Sarlós András Budapest, Speedup! Autós Klub Csapó Zoltán Győr, Svantner Mihály Genf, Szabolcsi Gábor Budapest, Veninger Róbert Balatonfüred, Vogronics Dóra Köln, Vogronics Katalin Balatonfüred, Zeke Péter Budapest.

 

 

 

Megosztás

Olvass tovább

Programok

< 2024 >
Március
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Hírek, Agora

Hírek

Rajzpályázat

„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek” címmel rajzpályázatot hirdet a Karitáció Alapítvány.

Agora

  • Attila2024-02-28 17.10AgoraÍzléses közterületek Füreden? De mi lesz a lakóteleppel ,évek óta nem kezelik rendesen a növényeket ,bokrokat, fákat. Több szolgáltató feltúrta
  • Hát csak nem már megint egy átkozott szálloda?2024-02-23 16.27AgoraÉs ráadásul annyira szép zöld, hogy csak na. De a lényeg, hogy a turizmus nem cél, hanem eszköz. Az egyik
  • Rendelethez2024-02-23 16.24AgoraKöszönöm az információt! És egyben nagyon gratulálok az illetékeseknek.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Gazdabolt
Bahart
image004