Oldal kiválasztása

Pezsgő-sziget a füredi mólón

Szerző: | 2023-04-11.

Különleges Champagne-ok és zene a füredi mólón. Kifinomult, könnyed, szezonindító rendezvény ínyenceknek a Balaton ölelésében. Pezsgő-sziget, Champagne és Te.

Újra megrendezik a füredi mólón a Pezsgő-sziget, Champagne és Te szezonnyitónak szánt eseményt. A szabadtéri, könnyed rendezvény mára már törzsközönséggel is büszkélkedhet, hiszen kinek ne esne jól egy pohár finom pezsgő a Balaton partján.

– Nagy sikere volt az előző rendezvényeknek ezért most is könnyed, elegáns, beszélgetős programmal készülünk. Továbbra is mindenki számára nyitott a program, az a cél, hogy aki éppen arra sétál, betérhessen hozzánk egy pohár pezsgőre. Kuriózum, hogy egy helyen ennyiféle minőségi Champagne pezsgő elérhető – fogalmazott Köteles Zsolt, a rendezvény szervezője, a SpiccBistro ügyvezetője.

Április 22-én, a füredi mólón, a SpiccBistro előtt könyöklőasztalokkal és finom falatokkal várják a vendégeket 15-24 óra között, akik a legjobb champagne-házak pezsgőiből választhatnak majd. Igazi különlegességek is kóstolhatók lesznek, olyan pezsgők, amelyeket egy egész palackkal ritkán engedhet meg magának az ember, de itt egy-egy pohárral megízlelhetők.

A jó hangulatról DJ Titz gondoskodik.

Pezsgő-sziget, Champagne és Ti programja.

A pezsgők etalonjának tartott nedűket a francia Champagne régióban állítják elő, háromféle szőlőfajta – chardonnay, pinot noir és pinot meunier – felhasználásával. A borvidék több mint 33 ezer hektárnyi termőterületen, 300 champagne-házzal a pezsgőtermelés Mekkája. Tradicionális eljárással, palackban történik az erjesztés, a hozzáadott élesztő és a cukor segítségével. 1693-ban Dom Perignon nevéhez fűződik az első habzó champagne.

(X)

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Charlie 77

2024-07-15. 20.30 Balaton Szabadidő Központ

Koncert.

Hírek, Agora

Hírek

Szúnyogirtás Füreden

Ismét szúnyoggyérítést tartanak a városban. Június 24-én lesz a földi kémiai irtás.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004