Oldal kiválasztása

Átadták a jótékonysági koncerten összegyűlt adományt

Szerző: | 2023-07-20.

Átadták a júniusi jótékonysági koncerten összegyűlt adományt, amelyet két füredi fiatal, Tamási Annamária és Gál Márton Richárd gyógykezelésére fordítanak. A szülők vették át az egyenként közel 400 ezer forintos felajánlást, sőt Gál Márton Richárd személyesen is meg tudta köszönni a támogatást.

A Füred Dixieland Band még júniusban adott teltházas koncertet Balatonfüreden, amelyen a két, gyógykezelésre váró gyermek számára gyűjtöttek adományt. Dervalics Róbert és zenekara 2018-óta minden évben tart rászoruló gyerekek javára egy-egy jótékonysági koncertet, az utóbbi két évben már a Füredi Dixieland Fesztivál keretében.
– Szívből jövő indíttatás ez, mindig fontos volt számunkra, hogy lehetőségeinkhez mérten segítsük a rászorulókat. Így teszünk majd jövőre is – fogalmazott Dervalics Róbert, aki csatlakozva Molnár Judit önkormányzati képviselőhöz, Perger Zoltánné szociális intézményvezetőhöz és Ács Károly a rendelőintézet igazgatójához virággal is kedveskedett a jelen lévő két meghatott anyukának.

A jótékonysági kezdeményezést a város önkormányzata, a Balatonfüredi Szociális Alapszolgáltatási Központ és a Balatonfüred Városért Közalapítvány is segíti és támogatja. A szervezetek együttműködése még a koronavírus idejére vezethető vissza, akkor egy úgynevezett covid-alapot hoztak létre, azóta pedig rendszeresen szerveznek szociális alapú támogatási akciókat.

A jótékonysági kezdeményezéshez ebben az évben is csatlakozott az Arias borászat, az adománygyűjtést támogatva ingyenes borkóstolót rendeztek a koncert szünetében.
A szociális központban tartott találkozón a szervezetek jelen lévő képviselői illetve az adományt átvevő szülők egyetértettek abban, hogy a legnagyobb köszönet az adakozó lakosságnak jár.

 

 

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

199. Anna-bál

2024-07-27. 18.00 Anna Grand Hotel

Bál a hagyományok jegyében.

Anna Fesztivál

2024-07-22-28. Tagore sétány

Operagála, szerenádok éjszakája, szívhalászat.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Hírek, Agora

Hírek

Fogatokon a 199. Anna-bál szépei

A 199. Anna-bál szépei július 28-án, vasárnap mutatkoznak be a Kisfaludy Színpadon majd végig kocsikáznak a városon.

DumaFüred 2024

A humor legnagyobb hazai fesztiválja újra a városban. DumaFüred fesztivál július 19-28. között.

locsolás

2024.07.26.

Néhány helyen láttam a városban, hogy úgy locsolják a közparkokban a növényeket hogy a leveleiket is zuhanyoztatják. Dicséretes, hogy a…

Molnár

2024.07.26.

Minek ez az egész felhajtás egy héten keresztül? Aztán a bálra 130 ezerért lehet bemenni. Váltani kellene. Jó a hagyomány,…

Balatonfured.hu

2024.07.26.

Kedves Apa, a Füred Tv riportja a Szerenádok éjszakájáról a címoldalon látható. Üdv A szerk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bmw
Monis Banner
2
Bahart