Oldal kiválasztása

Épül a vízparti jégpálya

Szerző: | 2023-12-07.

Javában zajlik az új, különleges vízparti jégpálya építése Balatonfüreden. A Tagore sétányon és a Vitorlás téren már a pályákat alakítják ki, a jégfolyosók nyomvonala elkészült. A tervek szerint december közepén, nyit a közel háromezer négyzetméteres jégfelületű új jégpálya-rendszer.

Összesen egy kilométer hosszan lehet majd korcsolyázni Balatonfüred legkedveltebb parti részén. A mostoha idő ellenére teljes erővel zajlanak a munkálatok. Információink szerint egy-két nap múlva teljesen elkészül a jégpálya-rendszer alapja és a jégfolyosók, a pályák megkapják az első jégfelületet, amelyet napokig kell hizlalni majd, hogy elérje a 8-10 centiméteres vastagságot.

Mint arról már írtunk, a Zákonyi utcai jégpályát, a Vitorlás teret, és a Tagore sétányon álló Széchenyi szobor előtti teret összekötő látványos és egyedülálló mobil jégpálya-rendszer méreteit tekintve is impozáns lesz. Különleges élménynek ígérkezik korcsolyázva végignézni majd a Balaton-partot.

Megnéztük, hol tart a jégpálya kialakítása.

  • Képgaléria
Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Mácsai24

2024-07-20. 16.00 Vaszary Galéria

Kiállításmegnyitó.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Hírek, Agora

Hírek

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

Moszkító

2024.07.15.

Megtörtént a legutóbbi szúnyoggyérítés? Ismerősi körben senki sem látta a járművet, és érzésre sem lett kevesebb szúnyog.

pénz

2024.07.15.

Iszonyú drága a Balaton! A covid óta háromszorosára emelkedtek az árak a fizetések meg alig változtak. Füred megfizethetetlen. Úgy látom,…

zene nyugdíjasoknak

2024.07.09.

Minden évben ugyanaz a téma. Miért csak olyan koncertek vannak a városban, amelyek a nyugdíjas korosztályhoz szólnak? Fenyő, Neoton, Kovács…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Monis Banner
2
Bahart